Gość: Marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 10:04 Który z tych trzech zapachów jest Waszym zdaniem najładniejszy: - Celebre - Indywidual Blue - Wink ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: zapach AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 10:30 moja droga, nie oczekuj odpowiedzi w ciągu kilku minut! to po pierwsze. po drugie, moim zdaniem zapachy to jedna z tych indywidualnych kwestii, gdzie każdy ma inny gust i 2 różne osoby nie będą miały identycznych upodobań. dlatego mogę wyrazić jedynie moją opinię o tych zapachach, weź pod uwagę, że Twoja może okazać się zupełnie odmienna. jedyny sposób na sprawdzenie, czy zapach nam się podoba, to... powąchanie go :) opinie innych nic Ci nie dadzą. Celebre - lekki, słodki, kwiatowy, dziewczęcy, wiosenno-letni. mnie się b. podoba, choć ma za mało tajemniczości i kokieterii. Individual Blue - nie kojarzy mi się z niczym konkretnym, może z zapachem do pracy, taki neutralny, nie za ciężki, również ładny, ale bez rewelacji. Wink - lekki, słodki, ale nie mdląco, zadziorny, nazwa mówi sama za siebie (mrugnięcie, mrugać). z tych 3 chyba podoba mi się najbardziej, na drugim miejscu chyba Celebre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zapach AVON IP: 217.153.60.* 11.03.04, 11:02 znam tylko celebre.kiedys go uzywalam,a w chwili obecnej tylko od czasu do czasu.moj narzeczony bardzo lubi ten zapach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: zapach AVON IP: *.ists.pl / *.ists.pl 11.03.04, 12:15 nr1 wink - bardzo swiezy, owocowy, idealny na lato i wiosne nr2 celebre - lekko kwitowy, ale bardzo subtelny nr3 indyvidual blue Odpowiedz Link Zgłoś