kid111 19.09.08, 21:17 Co polecacie: jednoczęściowy kombinezon czy kurteczkę i spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_sia Re: Ubranko na zimę 19.09.08, 22:09 Szczerze mówią to mam jednoczęściowy teraz i ma on swoje zalety,bo jak dziecko jedzie np. długo w wózku to mam pewność,że nigdzie jej nie podwiewa. Ale napewno kupie kurtke na zime bo nie wyobrażam sobie czasem szybkiego przemieszczania np.do sklepu gdzie jest ciepło i zdejmowania tego jednoczęściowego. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Ubranko na zimę 22.09.08, 12:20 ja kupiłam kombinezon dwuczęściowy. taki gruby ortalionowy z podszyciem polarowym. spodnie są bez stóp, zapinane na ramionach i do tego jest kurtka taka fajna bo dość długa i sięga za tyłeczek - chyba bo jeszcze nie mierzony też się zastanawiałam co i jak kupić. na korzyść jednoczęściowego przemawia fakt że nic się nie podciąga i nie podwiewa. ale ten co mam też chyba nie będzie podwiewać bo spodnie są wysokie. natomiast moja mała lada chwila będzie chodzić i wtedy ten chyba będzie bardziej praktyczny. dodam że kurtki dla niej też mam. i jedne spodenki ortalionowe do pasa podszyte polarem. a gdyby coś to zawsze mogę założyć samą kurtkę od tego kombinezonu. jakoś to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś