Gość: klara IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 13:49 Jaki peeling do twarzy polecacie? Coś po czym widać efekty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Peeling do twarzy IP: *.ost-poland.com.pl 20.02.02, 19:27 Ja koncze druga tubke peelingu z serii Biopur Biothermu, czyli to juz prawie 2 lata uzywam tego samego peelingu, bo jest bardzo wydajny. Zawiera syntetyczne kuleczki do scierania i enzymy do rozpuszczania, czyli jest taki 2 w 1, mechaniczno-enzymatyczny. Dla mnie peeling to podstawa pielegnacji: dwa razy w tygodniu to+maska oczyszczajaca z glinka + maska nawilzajaca. Peeling bardzo odswieza cere, pobudza krazenie, roznica przed i po jest widoczna, skora jest wyraznie czystsza i bardziej promienna. Ale podstawowa korzysc to to, ze po takim pobudzeniu cery peelingiem mechanicznym i oczyszczeniu, efekt dzialania maseczek nawilzajacych i upiekszajacych jest naprawde spektakularny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Peeling do twarzy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 10:02 Ale on chyba kosztuje fortunę? I jak z jego wydajnością? Przez pewien czas używałam peelingu Chanel , ale nie wiem czy różnił się czymś od tych tańszych... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Peeling do twarzy IP: *.ost-poland.com.pl 21.02.02, 11:28 Kosztuje 75zl za 75ml. Jak dla mnie jest bardzo wydajny, wystarcza mi jedna tubka na rok, uzywam dwa razy w tygodniu. Stosuje go na zwilzona woda termalna twarz, woda daje poslizg i dzieki temu nie trzeba duzo kosmetyku. Przy wyborze peelingu zwroc uwage na to, czy te drobinki scierajace sa syntetyczne (sztuczne), czy naturalne (np. rozdrobnione lupinki orzecha). W tym przypadku sztuczne jest lepsze, bo drobinki nie maja ostrych krawedzi, ktore moga podrazniac skore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Peeling do twarzy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 17:08 Dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś