mexi-cana 06.07.10, 14:56 Znacie cos godnego polecenia??? Cos co faktycznie nawilzy wlosy, a nie oblepi silikonami... dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-cat Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 06.07.10, 19:28 Cóż, powtarzam się, ale jak zwykle polecę Johna Mastersa. Citrus&Neroli lub Avocado&Lavender. Obie się spłukuje. Ta druga super łączy się z kroplami JM, i w takim połączeniu idealna jest jako maska - kompres. Do tego szampon pierwiosnkowy i włosy poezja. Nie mogę nie zachwalać po tym co te kosmetyki zrobiły z moimi zniszczonymi, sianowatymi, spalonymi włosami. Teraz mam lśniące, miękkie, naprawdę piękne włosy. I dlatego zawsze będę je polecać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mexi-cana Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 06.07.10, 22:28 dzieki bardzo:) te kropelki juz mam, to jeszcze pasuje odzywke zakupic:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyinthestars Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 07.07.10, 12:07 Ja używam zamiennie zwykłego jedwabiu do włosów, dostępnego w każdej drogerii i URT - Oil z nafta oczyszczoną. Brzmi może trochę aptecznie, ale jest to kosmetyk naprawdę dobry, po dwóch tygodniach widać znaczącą poprawę w wyglądzie włosów - stają się bardziej lśniące i mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
mexi-cana lucyinthestars 07.07.10, 14:30 a ten urt -oil to wcierasz w sama skore glowy czy po calosci??, czy to sie jakos zaraz splukuje czy zostawia bez splukiwania? nie przetluszcza? a jak z zapachem? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyinthestars Re: lucyinthestars 08.07.10, 14:38 Hej :) to pachnie trochę ziołami, trochę pokrzywą. Ale jeśli użyjesz potem kosmetyk do stylizacji to zapach całkiem zniknie. Tak naprawdę URT - Oil z naftą oczyszczoną możesz stosować na wszelkie różne sposoby, w zależności od tego, jaki masz problem z włosami. Ja głównie używam do końcówek, ale można też wcierać w skórę głowy, albo nakładać na całość. Dobre jest to też na cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
mexi-cana Re: lucyinthestars 08.07.10, 22:47 lucy - dzieki:) Urt-oil juz zakupilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chorwatka13 Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 07.07.10, 18:37 ja używam odżywek pantene pro-v i jestem z nich bardzo zadowolona, po ich zastosowaniu czuję, że moje włosy stają się o wiele przyjemniejsze w dotyku Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturkova7 Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 08.07.10, 13:45 powiem Wam, że ja powoli rezygnuję z kosmetyków z drogerii, bo niestety większość ładnie wygląda i pachnie, ale nie pielęgnuję włosów tak jak zapowiada w ulotce czy w opisie na opakowaniu. Jeśli tylko ten preparat z naftą jest dobry, to może się nazywać jak chce. :) Mi nawet bardziej podoba się, że ma w składzie pokrzywę, która super oczyszcza skórę głowy i tak fajnie poprawia ukrwienie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
variovorax Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 09.07.10, 21:00 black-cat, czy w Polsce mozna kupic kosmetyki JM? Odpowiedz Link Zgłoś
mexi-cana Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 09.07.10, 23:03 ja kupilam JM tu: www.zknatural.pl/produkty/lista/id=19 Odpowiedz Link Zgłoś
isab.elle Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 08.07.10, 11:35 Ja polecam ISO Hydra Condition (odżywka nawilżająca), uzywam juz od jakiegos czasu i naprawde mi sie bardzo podoba! Goraco polecam! www.salonsens.pl/?item=105&sub=7&main=2&lang=1 Odpowiedz Link Zgłoś
nottymoni Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 10.07.10, 09:16 olej kokosowy, olej palmowy... fajny jest tez musztardowy ale ciezko zmyc. Odpowiedz Link Zgłoś
phrazes Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 10.07.10, 10:05 moje ostatnie odkrycie to seria ce-ce med, mam odżywkę z jedwabiem do włosów suchych i faktycznie nawilża, wyglądają lepiej, są mięciutki i się tak nie puszą jak wcześniej. trochę sobie niestety zniszczyłam włosy farbowaniem, a słońce też nie działa najlepiej teraz... ale odżywka naprawdę dobra, tylko nie wszędzie można dostać - wdziałam ze dwa rodzaje w superfarmie, większy wybór jest w belisoshop ale z kolei nie we wszystkich galeriach jest (ja kupuje w blue city w warszawie), tak więc poleecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_karola Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 10.07.10, 10:57 Ja także ce-ce polecam, oprócz tego można ją kupić w niektórych aptekach, do tego używam maseczki kokosowej i włosy zdrowiutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_dominika Re: dobra nawilzajaca odzywka do wlosow 10.07.10, 14:04 tez polecam ISO odzywke! Ja mam z serii Tamer i jestem bardzo zadowolona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś