Gość: navia IP: 212.33.92.* 18.03.04, 09:12 Czy uzywacie balsamów brązujących i z jakim efektem? Które polecacie? Chodzi mi o delikatne preparaty z naturalnymi składnikami, nie samoopalacze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: balsamy brązujące - Wasze typy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 09:49 ja jestem zadowolona z balsamu brązującego Ziaji, nie miałam żadnych zacieków, odcień opalenizny całkiem naturalny. natomiast balsam brązujący z Kolastyny nie dawał u mnie żadnych widocznych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: balsamy brązujące - Wasze typy IP: *.mtvk.pl 18.03.04, 10:03 Kilka lat temu najlepszy byl balsam brazujacy Kolastyny. Niestety jakis czas temu dodali do niego samoopalacz, zaczal plamic, brudzic ubrania i smierdziec, i odtad go nie uzywam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navia Re: balsamy brązujące - Wasze typy IP: 212.33.92.* 18.03.04, 11:45 hem, do tego z Sopotu tez chyba dodają samoopalacza, bo zostawia plamy na skórze. Za to krem brązujący do twarzy wydaje mi sie całkiem przyjemny. Z balsamów używam Bielendy, wprawdzie nie przyciemnia widocznie skóry, ale daje ładny ciepły odcień. I nie trzeba sie obawiac ze zostaną na skórze zacieki, jak sie źle rozsmaruje ;) Odpowiedz Link Zgłoś