Dodaj do ulubionych

Ponawiam pytanie!

19.03.04, 20:42
Dziewczyny na pewno ktoras z Was uzywa samoopalaczy,chcialabym sie dowiedziec
czy zmywaja sie juz po pierwszej kapieli?Czy trzeba wiec smarowac sie
codziennie?
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: Ponawiam pytanie! 19.03.04, 20:44
      Nie trzeba codziennie, ja przynajmniej kiedys uzywalam co 3 dni.
    • Gość: Nikita Re: Ponawiam pytanie! IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 19.03.04, 20:47
      Kolor schodzi gdy złuszcza się naskórek. Nie trzeba smarować się codziennie.
      Ale kolor wygląda ładniej gdy jest jaśniejszy a nakłada się go częściej.
    • 210977333q Re: Ponawiam pytanie! 19.03.04, 21:12
      Wielkie dzieki ,to moze sprobuje...
    • mroofka2 Re: Ponawiam pytanie! 20.03.04, 10:10
      Zaczęłam smarować się opalaczem nie tak dawno bo gdziś pod koniec lutego. Ale
      zostawiłam tę formę przyciemniania skóry!!! Nie byłam zadowolona z efektu! Nie
      dość że krótkotrwały to jeszcze na buzi byłam żółta a nie brązowa,, no i jeśli
      się źle posmarujesz to będziesz mieć naprawdę widoczne zacieki!!ble!!! Poprostu
      wybrałam się na solarium! Odiedziłam salon może ze cztery razy i efekt jest
      super!Dodam że mam ciemną karnację!!! Jasna karnacja potrzebuje trochę więcej
      wyjść. Efekt jest dużo trwalszy! teraz żeby utrzymać ten odcień muszę iść na
      solarium raz w miesiącu!!! A samoopalacze śmierdzą i musisz stosować je nawet
      dwa razy w tygodniu!!!
      • lola211 Re: Ponawiam pytanie! 20.03.04, 10:18
        Bo samoopalaczem trzeba umiec sie smarowac, trzeba zrobic piling i naprawde
        starannie go rozprowadzic.Lepiej na poczatek uzyc takiego w sprayu, mialam
        kiedys Garniera i naprawde byl fajny, delikatny efekt, zero zacików.Duuuzo
        zalezy od rodzaju kosmetyku, sa dobre i badziewne, dlatego trzeba wybrac
        rozsadnie.
      • lola211 Re: Mroofko!! 20.03.04, 11:41
        Wszystko pieknie, tylko ze solarium niszczy skóre, a samoopalacz nie.Ot,
        taka "nieistotna" róznica.
    • 210977333q Re: Ponawiam pytanie! 20.03.04, 17:45
      Wlasanie,solarium odwiedzalam od ponad roku,raz w tygodniu.Mimo iz efekt byl
      super przestalam ,bo za kazdym razem mialam lekko podrazniona skore na twarzy i
      o zgrozo zauwazylam kurze lapki.Na solarium juz nie pojde a opalona skore
      uwielbiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka