iw-23 11.09.10, 18:49 Cześć, szukam zaufanej kosmetyczki w Krakowie, najlepiej w okolicy Ruczaju. Czy ktoś może polecić sprawdzony salon? Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela11 Re: kosmetyczka Kraków 13.09.10, 14:33 Ja też jestem z Krakowa i też podpinam się pod pytanie. Ja ze swojej strony mogę tylko odradzić salon kosmetyczny "Bogusia" na Kurdwanowie, byłam tam 2 razy i jakoś nie mam ochoty wracać. Kosmetyczki, owszem sympatyczne i sprawiające wrażenie, że wiedzą co robią, jednak Pani właścicielka, która siedzi i cały czas "czuwa" przy stoliczku przy drzwiach to jakaś baba - koszmar! Nie dość, że cały czas słucha zza ściany o czym się rozmawia z kosmetyczką i co chwilę wtrąca swoje pięć groszy, to jeszcze nachalnie namawia na konieczność wykonania u nich innych zabiegów, wmawiając, że właściwie jest to u mnie niezbędne i nie powinnam z tym zwlekać ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
niunia0929 Re: kosmetyczka Kraków 14.09.10, 08:27 Polecam p.Małgosie z DE Sille na Starowiślnej.Dobra,ale niestety nie tania Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-1234 Re: kosmetyczka Kraków 21.03.11, 11:31 Witam, Akurat tak się składa, że korzystam z usług salon Pani Bogusi od wielu lat i uważam, że opinia ta jest krzywdząca i niezgodna z prawdą. Pani Bogusia jest wyśmienitym fachowcem z ogromnym bagażem kosmetycznego doświadczenia, a do tego ciepłą i sympatyczną osobą, która wykształciła całą rzeszę kosmetyczek. Jeśli interweniowała w jakiejś kwestii podczas zabiegu lub proponowała Pani jakąś usługę to wynikało to z pewnością z Jej wiedzy na dany temat, , ale na pewno nie po to by kogoś na coś bezcelowo zwerbować. Wbrew powyższej opinii osobiście polecam salon Pani Bogusi, bo to naprawdę świetna kosmetyczka, która przekazuję swoją bezcenną wiedzę swoim kolejnym kosmetyczkom. Pani Bogusiu! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jbasko Re: kosmetyczka Kraków 21.03.11, 17:47 co do gabinetu Bogusia, właścicielka przesadnie zwracająca uwagę na ciszę w gabinecie, mnie to przeszkadza bo trzreba mówic właściwie szeptem. POza tym to Pani włascicielka jest profesjonalistką w swej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
looxie Re: kosmetyczka Kraków 14.09.10, 20:09 Polecam panią Natalkę z salonu Magnifique. Kiedyś chodziłam do niej do Studia Małgorzata, ale teraz otworzyła swój własny salon na ul. Włoskiej (Kurdwanów). Zawsze jestem zadowolona, pani Natalka umie doradzić i wszystkie zabiegi wykonuje bardzo starannie. Jakby ktoś chciał numer, to mogę podać - 509 822 20 Odpowiedz Link Zgłoś
a_dek Re: kosmetyczka Kraków 14.09.10, 22:03 Jeśli na Ruczaju to mogę polecić salon Bodychillout na Rydlówce. Chyba nowo otwarty , bo nie kojarzę, żeby tam była wcześniej kosmetyczka. Robiłam mikrodermabrazję i kwasy na twarz i jestem bardzo zadowolona. Kosmetyczka najpierw zbadała stan skóry i zaproponowała leczenie. Była bardzo delikatna i cały czas tłumaczyła co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
impre Re: kosmetyczka Kraków 05.10.10, 19:22 Hej! Polecam Body & Spirit chociaż nie jest to na Ruczaju, sama kiedyś szukałam kosmetyczki i właśnie tam trafiłam, naprawde polecam p.Janine lub p.Beate obiedwie są dobre w swoim zawodzie, sprawdziłam na sobie. Zawsze przed zabiegiem omawiają co będą robić a w trakcie opowiada jakich kosmetyków używa. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agakwiatkowa Re: kosmetyczka Kraków 17.10.10, 20:25 Byłam sprawdzić ten nowy salon na Rydlówce "Bodychillout" - very nice:) Miałam zabieg na twarz, na dłonie i hennę, wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie, cudne zapachy, aż zapadłam w błogi sen, a gdy się obudziłam, czułam się zrelaksowana i piękna:) Jak tylko znajdę trochę czasu wybieram się na zabieg na ciało - to dopiero będzie relaks. Do tego fajna stronka: www.bodychillout.pl/ Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
anh-oe Re: kosmetyczka Kraków 17.10.10, 22:50 Hej, chodziłam do gabinetu Madame Katrina na Chmieleńcu, byłam bardzo zadowolona (zajmowała się mną p. Kasia Weiss), ale niestety bardzo się tam cenią, czasem do przesady no i zmieniła się ekipa. Jeżdzę teraz do Saffron Beauty na Wysłouchów. Ceny dużo bardziej korzystne niż w Madame Katrina a pracują tam teraz osoby z Katriny (Kasia maniukiurzystka i p. Ela kosmetyczka). Mogę spokojnie polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilazdankiewicz Re: kosmetyczka Kraków 26.01.11, 13:48 ja na pewno nie polecam, salonu na Nowosądeckiej (kozłówek) odgadują klientki(byłam świadkiem rozmowy kosmetyczki i kobiety która siedzi rzy wejściu) często jest zamkniete choc naisane na drzwiach ze do 19 a o 18 juz nikogo nie ma.solarium szwankuje a mimo to wpószczają klientów i musza płacić-facet przy mnie sie kłucił ze nie załaci bo połowe opalania lamy nie świeciły!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zocha.4 Re: kosmetyczka Kraków 21.03.11, 13:17 To zależy, jakie zabiegi chcesz wykonać. Ja mam np. problemy z cerą więc chodzę na mikrodermabrazje. Ze swojej strony mogę polecic ladies Clinic www.ladiesclinic.pl iw-23 napisała: > Cześć, > szukam zaufanej kosmetyczki w Krakowie, najlepiej w okolicy Ruczaju. Czy ktoś m > oże polecić sprawdzony salon? > > Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś