robert_z1 30.03.04, 21:53 Witam. Na polskim rynku jest środek firmy Schwarzkopf - Re-nature, który przywraca siwym włosom naturalny kolor (od jasnego blondu po średni brąz). Czy ktoś to stosował, działa to? A co gdy mam włosy w kolorze ciemny brąz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pebu Re: Schwarzkopf Re-nature 04.04.04, 02:28 Ja stosowałem, niestety bez efektow, zuzyłem cale opakowanie(2 tubki) i jedynie koncowki siwych wlosow troche pociemniały. Ale to kwestia indywidualna, znam opinie osob ktore stosowały i działał prawidłowo. Jest jeszcze inny "repigmentujacy" srodek, Grecian2000 ktorego jeszcze nie stosowałem, dopiero mam taki zamiar. Sprobuje sie cos o nim dowiedziec, tu albo nawet w osobnym temacie:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Schwarzkopf Re-nature 18.04.04, 19:19 Witam Podejrzewam, że jeżeli preparat Re-nature jest przeznaczony dla osób o włosach jasny blond – średni brąz, to w przypadku włosów ciemny brąz efekt może być niezadowalający. Osobiście nie mam doświadczenia z odsiwiaczami ale chcę zauważyć, że nadają się one jedynie do włosów mocnych i zdrowych a efektu można spodziewać się po stosowaniu ich przez wiele dni i to tylko w przypadku włosów o naturalnych „jasnych” odcieniach. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś