dorbos 31.03.04, 13:24 Dziewczyny, zauwałzyłam u siebie pierwszy siwy włos, mam 29 lat. Nie farbuję włosów bo naturalny kolor mam idealny. Kiedy zauważyłyście u siebie pierwsze siwe włosy. Czy ja juz się starzeję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: siwy włos IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 13:53 ja swoje pierwsze włosy zauważyłam chyba ok.21 roku życia, to podobno genetyczne uwarunkowania, ale żeby od razu uważać że się starzejesz?? nie przesadzaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: siwy włos 31.03.04, 15:46 ja mam siwaczki od 22 roku życia - taki los :) nawet je lubię, te srebrne niteczki... przybywa ich powoli i nie uważam, żeby stanowiły jakąś ujmę na urodzie :), no ale wszystko zależy od podejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: siwy włos 01.04.04, 09:32 Ja miałam 10 lat, kiedy mama znalazła u mnie pierwszy siwy włos. Naprawdę. Cóż za odwrócenie ról;-) Ale to był pojedynczy przypadek. Masowo pojawiają się odkąd skończyłam około 20 lat. Teraz mam 26 i siwe nitki są całkiem widoczne na tle pozostałych włosów, ale mam do nich podobne podejście jak Elve. Starzejemy się od urodzenia. Pozdrawiam, D. Odpowiedz Link Zgłoś