an.i.ka 02.10.10, 17:23 Próbowałam orzech laskowy (7/3) i jest troszkę za jasny, z kolei mleczna czekolada (6/73) jest za ciemna. Czy można zmieszać dwa odcienie farb wellaton? Próbował ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claraveritas Re: Mieszanie farb 02.10.10, 21:08 Mieszałam Wellaton z Palette (odcienie brązu) i kolor wyszedł idealnie, a do tego wyjątkowo trwały - nic się nie zmywa, a to już ponad miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: Mieszanie farb 02.10.10, 23:21 mieszałam kiedys dokładnie 2 te odcieni, na moje sredniej dł wlosy dalam 1 opakowanie orzecha i pol mlecznej czekolady, wyszedł taki jak chcialam. Odpowiedz Link Zgłoś
an.i.ka Re: Mieszanie farb 09.11.10, 10:28 Zaryzykowałam i zafarbowałam zmieszanymi farbami. Kolor wyszedł super. Polecam ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha262 Re: Mieszanie farb 14.11.10, 20:20 ja także często mieszam farby i to z różnych firm-Wellaton z palet - czy jak to się tam pisze - i zawsze wychodzą mi ładne kolory, a mieszam w różnych proporcjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwarek77 Re: Mieszanie farb 15.11.10, 08:56 Gratuluje odwagi, ja raczej bym sama nie eksperymentowała z mieszaniem, czasami może wyjścc zupełnie inny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Mieszanie farb 15.11.10, 09:00 Ja nigdy nie mieszałam, ale ostatnio matce, która jest siwa zmieniłam kolor z czarnego na paloną kawę (farba Joanny- świetna tak a propos) i na odrostach wyszło na rudo. Chyba następnym razem pomieszam, bo rodzicielka niezadowolona mocno. Odpowiedz Link Zgłoś