Dodaj do ulubionych

okulary słoneczne

IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 02.04.04, 16:07
Wiem, że najgorsze dla naszych zmarszczek są wolne rodniki. Postanowiłam więc
już od wiosny nosić ciemne okulary. Ale ciemne okulary bez filtrów UV są nic
nie warte. Czy znacie jakieś dobre firmy produkujące nie za drogie okulary
słoneczne z filtrami? Czy wy regularnie nosicie okulary?
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: okulary słoneczne 02.04.04, 18:06
      Firma nie ma znaczenia.Jeżeli kupisz okulary u optyka to będziesz mieć
      pewność,że będą miały filtry.Ceny od 50 zł.W ogóle to cena przeważnie jest
      uwarunkowana oprawkami (nowe modele ,czy firmowe Dior itp.nawet po 800zł :((
      Polaroid moim zdaniem jest lepszy o tyle,że oprócz filtrów niweluje też efekt
      odbłysku (trzeba to założyć,żeby wiedzieć o co mi chodzi-super!).Ceny od 150 zł.
      Zaznaczam,że piszę o cenach jakie mi się rzuciły ostatnio w oczy.
      • Gość: Tiereszkowa Re: okulary słoneczne IP: 217.96.97.* 02.04.04, 18:32
        Tak,moje kupione w optyku Mozart kosztowały ok.150-niedawno.Dodam,że jestem
        b.zadowolona,świetnie mi się je nosi i dobrze w nich wyglądam.
        • Gość: katrina Re: okulary słoneczne IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 18:39
          a ile mniej więcej kosztują okulary ciemne ze szkłami z korekcją? Płaci się tak
          jak za normalne?
    • justy1 Re: okulary słoneczne 02.04.04, 22:04
      działanie przeciwzmarszczowe okularów przecwisłonecznych (oraz korekcyjnych)
      polega przede wszystkim na nie mrużeniu oczu, które utrwala zmarszczki mimiczne-
      a nie na walce z wolnymi rodnikami.
      okolice oczu chroń przed UV kremem z filtrem.
      brak filtra w szkłach okularów jest groźny przede wszystkim dla samego oka. ja
      ten problem rozwiązuję stosujac soczewki kontaktowe (korekcyjne) z filtrem UV
      • Gość: ja Re: okulary słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:47
        polecam fime polaroid
        • Gość: M Re: okulary słoneczne IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 13:29
          www.e-okulary.pl
          • Gość: losia Re: okulary słoneczne IP: *.crowley.pl 03.04.04, 17:23
            Fajne są te okularki, a i ceny całkiem przyjemne . Czy gdzieś je można kupić w
            Warszawie, np. Slazenger i Polaroid? Wolałabym je jednak przymierzyć, z moją
            okrągłą twarzą mało które okulary mi pasują :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka