25.10.10, 19:24
Zapisała mi "lekarz" dermatolog. Chyba na odczepnego. Postawiła diagnozę pt. "wyolbrzymianie problemu". Uprzedziła przy tym, że odstawienie może powodować nasilenie się wypadania włosów. Proszę o opinię tych, którzy mieli z nim do czynienia, tzn. z preparatem, a nie pseudo-lekarzem.
Obserwuj wątek
    • lonely.stoner Re: Loxon 2% 25.10.10, 20:26
      ja uzywalam 2%, jest jeszcze 5% na recepte, prawda ze w pierwszym miesiacu wlosy moga ywpadac bardziej ale kuracja daje efekty i mi sie wlosy wzmocnily. Zawiera minoxidyl ktory pobudza cebulki wlosowe, i na mnie dziala. Raz w roku robilam kuracje taka ok. 2 mce i mialam potem spokoj na reszte roku.
      • anaiss Re: Loxon 2% 25.10.10, 23:31
        Ja już chyba nie zniosę "wypadania bardziej". A co po odstawieniu? Nie wraca do stanu "zero"?
        • anaiss Re: Loxon 2% 25.10.10, 23:38
          A jeszcze zapisała mi tabletki inneov czy jakoś tak.
          Z badań robiłam morfologię i TSH - w normie. Wiecie może czy jest sens robić jeszcze badania przeciwciał przeciwtarczycowych, bo nie są refundowane i musiałabym je zrobić na własną rękę.
          • issey_miyake Re: Loxon 2% 26.10.10, 00:00
            anaiss napisała:

> A jeszcze zapisała mi tabletki inneov czy jakoś tak.

Nie kupuj tego g.wna (Inneov). Doustnie z suplementów pomaga Revalid.

> Z badań robiłam morfologię i TSH - w normie. Wiecie może czy jest sens robić je
            > szcze badania przeciwciał przeciwtarczycowych, bo nie są refundowane i musiałab
            > ym je zrobić na własną rękę.

Jest sens. Jakie masz konkretnie TSH? Prawidłowe nie musi oznaczać wszystkiego w normie.
    • issey_miyake Re: Loxon 2% 25.10.10, 22:44
      anaiss napisała:

> Zapisała mi "lekarz" dermatolog. Chyba na odczepnego. Postawiła diagnozę pt. "w
      > yolbrzymianie problemu". Uprzedziła przy tym, że odstawienie może powodować nas
      > ilenie się wypadania włosów. Proszę o opinię tych, którzy mieli z nim do czynie
      > nia, tzn. z preparatem, a nie pseudo-lekarzem.

dobry jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka