Dodaj do ulubionych

"pognieciona" twarz

06.04.04, 19:05
Obudziłam się dziś rano z twarzą pomiętą od poduszki i odgniecionym na niej (
twarzy nie poduszce) - guzikiem. Zgroza !!! Najgorszy był jednak fakt, że te
wątpliwe "ozdoby" zniknęły mi dopiero po dwóch godzinach. Czego brakuje mojej
skórze? Co mam zrobić? Dbam o cerę, stosuję kremy, maseczki... Mam 32 lata
ale to chyba za wcześnie na taki brak elastyczności? Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: "pognieciona" twarz 06.04.04, 19:37
      Wydaje mi się ,że twoja skóra jest odwodniona.I nie chodzi tylko o twarz.Nie
      pomogą maseczki ,kremy ,balsamy.Brak wody w organizmie objawia się właśnie
      pogniecioną buzią.Przedewszystkim pij dziennie co najmniej 2 litry płynów .Może
      być dobra woda mineralna z mikroelementami.Druga sprawa..musisz przyjżec się
      kosmetykom,które używasz.Piszesz,że stosujesz regularnie a jednak nie spełniły
      swojwj roli.Dostaniesz tu pewnie z tysiąc rad,a każda będzie najlepsza.Pomyśl o
      suplementach.Już tu pisałam ,że nie ma zdrowej i jędrnej skóry bez pomocy jej
      od wewnątrz.
      • abra_kadabra Re: "pognieciona" twarz 06.04.04, 20:00
        Dzięki vitalia. Suplementy? Chętnie, ale jakie? Swoją drogą piję dużo, ale
        zaczęłam się teraz zastanawiać czy przypadkiem nie powinnam odstawić czarnej
        herbaty....
        • vitalia Re: "pognieciona" twarz 06.04.04, 21:09
          W takim razie rzeczywiście powinnaś odstawić czarną herbatę.Może przerzuć się
          na zielona,ale dobrej jakości, ewentualnie polecam Ekstrakt z zielonej
          herbaty,bo to najsilniejsze antyutleniacze,a one hamują proces starzenia .Wejdż
          na www.twojauroda.com i poczytaj o suplementach wspomagających wszelkie
          zabiegi kosmetyczne.,,Jeśli skóra to i zdrowie,,,,,Tam dowiesz się jaki wpływ
          mają suplementy na nasz wygląd.....
    • ula_s Re: "pognieciona" twarz 07.04.04, 11:10
      A nie zaczelas uzywac jakiegos nowego kremu ostatnio? Bo ja mialam tak po jakims
      silniejszym, przeciwzmarszczkowym kremie.
    • Gość: kohol Re: "pognieciona" twarz IP: *.crowley.pl 07.04.04, 12:43
      Ja tak miewam - ale rzadko na twarzy, raczej ramiona, dekolt - wiąże się to u
      mnie właśnie z nadmiarem wody w organizmie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka