Gość: varka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 10:42 Czy znacie jakieś w miarę tanie kremiki, które uratowałyby moją przesuszoną kremami Avonu skórę? Próbowałam już oliwki J&J, lecz one tylko natłuszczają, nawilżenia jakoś nie zauważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Na przesuszoną skórę IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 13.04.04, 10:46 np.physiogel krem, dax re-lipid (dla suchej skóry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varka Re: Na przesuszoną skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:10 Dodam jeszcze, że mam dopiero 19 lat i czy aby ten krem mi nie zaszkodzi? Mogłabyś podać również cenę tego cudeńka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ely Re: Na przesuszoną skórę IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 13:18 sprobuj cos z nowej serii farmony (kupisz w apttece lub zielarskich)z serii lipid system www.farmona.com.pl/pl/lipidsystem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashanti5 Re: Na przesuszoną skórę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:31 dax-relipid podziałał na moją skórę podobnie jak oliwka. Natłuścił i sie nie wchłonął, mimo iż miałam baaardzo przesuszona skórę. Za to jeden krem uratował mnie. Był to krem Swissological Zeptera do skóry suchej i wrażliwej. Jeden z lepszych kremów jakie uzywałam.Dzięki niemu, nie zeszła mi latem skóra ze spalonej słońcem twarzy. Wiem jednak, że nie wszystkie dziewczyny go chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varka Re: Na przesuszoną skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:25 A ile on kosztuje i gdzie można go zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Na przesuszoną skórę 13.04.04, 17:21 Dokładnie nie wiem, bo dostałam zestaw (tonik, mleczko, krem na dzien i na noc) od koleżanki która pracuje w Zepterze. Prawdopodobnie dostaniesz te kosmetyki w salonach Zeptera, ale adresów niestety nie mogę Ci podać. Krem kosztuje chyba około 60 zł. Niestety to zbyt dużo dla mnie i mimo wszystkich zalet tych kosmetyków, sięgam po tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: Na przesuszoną skórę IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 18:38 physiogel tani (w porownaniu do avene na przyklad)- 37zl za 75 ml i najlepszy z najlepszych. dostepny tylko w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś