Gość: arnika IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.04.04, 15:39 moja to atlantic. kiedys lubiłam tez key, ale raz potworrrnie sie nacielam (po pierwszym praniu gumka pasowalaby na osobe z matrowa talia...)i od tamtej pory unikam taj firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ali Re: bielizna-ulubiona marka IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.04.04, 15:51 ja uwielbiam wprost intimissimi ale te ceny... tylko że jak tam wchodzę nie mogę się oprzeć tym cudom;)))) swoją drogą może któraś z was wie czy można tą bielizną nabyć w jakimś internetowym sklepie?? aha bardzi mnie też interesują wyroby pończosznicze marylin czy jakoś tak najlepiej w Krakowie albo w internecie, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: bielizna-ulubiona marka 13.04.04, 16:51 Kiedys lubilam Triumpha i Lilly ale ostatnio nie kupuje nic z tych firm. Z Triumpha nie kupuje juz ze wzgledu na wzornictwo a z Lilly ze wzgledu na ceny. Poniewaz mieszkam niedaleko Factory to teraz staniki najczesciej kupuje w Intimissimi. Potem na roznych wyprzedarzach dokupuje do nich majtki. Nietrudno dobrac zwazywszy ze ostatnio mam chopla na punkcie czarnego tiulu. Aha, czarny tiulowy komplecik udalo mi sie kiedys upolowac w Atlanticu, tez w factory za laczna kwote 30 zl!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: bielizna-ulubiona marka IP: 212.14.48.* 14.04.04, 16:43 Ja tez bardzo lubie bieliznę atlantica. Wyroby są naprawdę bardzo dobrej jakości, a do tego są bardzo kiolorowe i ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: bielizna-ulubiona marka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 14.04.04, 17:43 od paru tygodni moja ulubiona marka jest fima Konrad :) ale mam pare rzeczy z Quelle (staniki maximizer i bialy komplecik koronkowy ze stringami z fikusnymi wiazaniami z przodu (stanik) i z tylu (majtki), takze bielizna sportowa) i firmy Benefit. swego czasu dorwalam tez wspanialosci z jakiejs wloskiej firmy, stanik moge nosic sam do jeansow, bo jest niepowtarzalnie piekny... jeden biustonosz mam z firmy Triumph, ale wiecej nie kupie, za te sama cene moge miec dwa albo i trzy inne, a rownie wygodne i ladne :) Odpowiedz Link Zgłoś