Dodaj do ulubionych

bielizna-ulubiona marka

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.04.04, 15:39
moja to atlantic. kiedys lubiłam tez key, ale raz potworrrnie sie nacielam
(po pierwszym praniu gumka pasowalaby na osobe z matrowa talia...)i od tamtej
pory unikam taj firmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ali Re: bielizna-ulubiona marka IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.04.04, 15:51
      ja uwielbiam wprost intimissimi ale te ceny... tylko że jak tam wchodzę nie
      mogę się oprzeć tym cudom;)))) swoją drogą może któraś z was wie czy można tą
      bielizną nabyć w jakimś internetowym sklepie?? aha bardzi mnie też interesują
      wyroby pończosznicze marylin czy jakoś tak najlepiej w Krakowie albo w
      internecie, pozdr
    • colleen_1 Re: bielizna-ulubiona marka 13.04.04, 16:51
      Kiedys lubilam Triumpha i Lilly ale ostatnio nie kupuje nic z tych firm. Z
      Triumpha nie kupuje juz ze wzgledu na wzornictwo a z Lilly ze wzgledu na ceny.
      Poniewaz mieszkam niedaleko Factory to teraz staniki najczesciej kupuje w
      Intimissimi. Potem na roznych wyprzedarzach dokupuje do nich majtki. Nietrudno
      dobrac zwazywszy ze ostatnio mam chopla na punkcie czarnego tiulu.
      Aha, czarny tiulowy komplecik udalo mi sie kiedys upolowac w Atlanticu, tez w
      factory za laczna kwote 30 zl!!! :P
    • Gość: Asia Re: bielizna-ulubiona marka IP: 212.14.48.* 14.04.04, 16:43
      Ja tez bardzo lubie bieliznę atlantica. Wyroby są naprawdę bardzo dobrej
      jakości, a do tego są bardzo kiolorowe i ładne.
    • Gość: katinka Re: bielizna-ulubiona marka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 14.04.04, 17:43
      od paru tygodni moja ulubiona marka jest fima Konrad :) ale mam pare rzeczy z
      Quelle (staniki maximizer i bialy komplecik koronkowy ze stringami z fikusnymi
      wiazaniami z przodu (stanik) i z tylu (majtki), takze bielizna sportowa) i
      firmy Benefit. swego czasu dorwalam tez wspanialosci z jakiejs wloskiej firmy,
      stanik moge nosic sam do jeansow, bo jest niepowtarzalnie piekny... jeden
      biustonosz mam z firmy Triumph, ale wiecej nie kupie, za te sama cene moge miec
      dwa albo i trzy inne, a rownie wygodne i ladne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka