Dodaj do ulubionych

Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecacie???

IP: *.local.pl / 62.233.187.* 14.04.04, 11:11
Obserwuj wątek
    • aariel Sudocrem 14.04.04, 11:35
      w aptekach i drogeriach
      • Gość: Anita Re: Sudocrem IP: *.local.pl / 62.233.187.* 14.04.04, 11:39
        A ile kosztuje?
        • aariel Re: Sudocrem 14.04.04, 12:19
          Nie pamietam dokladnie, poza tym jest duze i male opakowanie. Mysle, ze duze
          kosztuje ok 15 zl.
          • Gość: awd Re: Sudocrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 12:44
            lepszy od skinorenu?
            • aariel Re: Sudocrem 14.04.04, 13:13
              Gość portalu: awd napisał(a):

> lepszy od skinorenu?

Nie wiem, bo nie znam.
      • justy1 Re: Sudocrem 14.04.04, 15:47
        sudokrem? a niby jak miałby cokolwiek wybielić? to krem wysuszająco-
        antyseptyczny, a nie wybielający.
    • joan1973 Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 14:01
      Na przebarwienia Sudocrem????? to jakas pomyłka!
      Zalezy jakie masz przebarwienia, czy po słoncu czy po trądziku.
      pomoc moga preparaty wybielające (Lierac, Mela D, Unitone 4, Drula, Neostrata)
      i złuszczające (kwasy aha lub bha - glyco a, cleanace k), plus obowiązkowo do
      tego filtry na dzien powyżej spf 40, zwróc uwage nie tylko na ochrone przed uvb
      ale taże uva.
      aha i konieczna cierpliowść w stosowaniu, przygotuj się na kilka lub
      kilkanascie tygodni kuracji.
      pozdrawiam, joan
      • Gość: Anita Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac IP: *.local.pl / 62.233.187.* 14.04.04, 14:07
        Mam przebarwienia po opalaniu
        • joan1973 Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 14:19
          www.wizaz.pl/basia_przebarwienia.php
          tutaj znajdziesz duzo informacji n/t przebarwień.
          generalnie zasada jest taka: filtry, filtry i jeszcze raz filtry na lato (na
          dzień), rezygnacja z opalania na słońcu i w solarium. na noc możesz zastosować
          jakiś krem z kwasami plus coś wybielającego (z hydrochinonem, kwasem kojowym,
          wit.c w większym stęzeniu).
          wejdź na www.wizaz.pl wpisz w wyszukiwarkę przebarwienia, znajdziesz tam wiele
          informacji.
          powodzenia:-)
          joan
      • agaagnes Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 15:18
        A nie orientujesz się który jest bardziej skuteczny Drula czy Unitone 4 bo
        reszta jest dla mnie za droga?
        • albicilla Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 15:48
          Polecam "Krem rozjaśniający przebarwienia skóry" (nr. katal. 1207) firmy
          Oriflame.Wielkość kremu- 40ml.W maju cena promocyjna
          Zawiera on naturalne wyciagi z aloesu i mącznicy lekarskiej zamknięte w
          liposomach , dzięki nim plamy bledną i stają się już zdecydowanie jaśniejsze po
          6 tygodniach. Krem zawiera filtry SPF 10.
          Dalsze szczegóły wysłałam Tobie na adres gazetowy.
        • joan1973 Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 16:12
          agaagnes napisała:

> A nie orientujesz się który jest bardziej skuteczny Drula czy Unitone 4 bo
          > reszta jest dla mnie za droga?
          Unitone nie stosowałam, ale skład wydaje się dobry do walki z plamami.
          Drule (ale ta wersja Drula Superforte) stosowałam i moje przebarwienia
          zjaśniały, ale jeszcze nie zniknęły. Do tego pomocne moga być kremy z kwasami
          (np. cleanance k lub glyco a), które powodują złuszczanie skóry. możesz tez
          stosowac częsciej pilingi, aby szybciej złuszczała się skóra.
          pozdrawiam, joan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka