Gość: Anita IP: *.local.pl / 62.233.187.* 14.04.04, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Re: Sudocrem IP: *.local.pl / 62.233.187.* 14.04.04, 11:39 A ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Sudocrem 14.04.04, 12:19 Nie pamietam dokladnie, poza tym jest duze i male opakowanie. Mysle, ze duze kosztuje ok 15 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awd Re: Sudocrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 12:44 lepszy od skinorenu? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Sudocrem 14.04.04, 13:13 Gość portalu: awd napisał(a): > lepszy od skinorenu? Nie wiem, bo nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Sudocrem 14.04.04, 15:47 sudokrem? a niby jak miałby cokolwiek wybielić? to krem wysuszająco- antyseptyczny, a nie wybielający. Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 14:01 Na przebarwienia Sudocrem????? to jakas pomyłka! Zalezy jakie masz przebarwienia, czy po słoncu czy po trądziku. pomoc moga preparaty wybielające (Lierac, Mela D, Unitone 4, Drula, Neostrata) i złuszczające (kwasy aha lub bha - glyco a, cleanace k), plus obowiązkowo do tego filtry na dzien powyżej spf 40, zwróc uwage nie tylko na ochrone przed uvb ale taże uva. aha i konieczna cierpliowść w stosowaniu, przygotuj się na kilka lub kilkanascie tygodni kuracji. pozdrawiam, joan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac IP: *.local.pl / 62.233.187.* 14.04.04, 14:07 Mam przebarwienia po opalaniu Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 14:19 www.wizaz.pl/basia_przebarwienia.php tutaj znajdziesz duzo informacji n/t przebarwień. generalnie zasada jest taka: filtry, filtry i jeszcze raz filtry na lato (na dzień), rezygnacja z opalania na słońcu i w solarium. na noc możesz zastosować jakiś krem z kwasami plus coś wybielającego (z hydrochinonem, kwasem kojowym, wit.c w większym stęzeniu). wejdź na www.wizaz.pl wpisz w wyszukiwarkę przebarwienia, znajdziesz tam wiele informacji. powodzenia:-) joan Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 15:18 A nie orientujesz się który jest bardziej skuteczny Drula czy Unitone 4 bo reszta jest dla mnie za droga? Odpowiedz Link Zgłoś
albicilla Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 15:48 Polecam "Krem rozjaśniający przebarwienia skóry" (nr. katal. 1207) firmy Oriflame.Wielkość kremu- 40ml.W maju cena promocyjna Zawiera on naturalne wyciagi z aloesu i mącznicy lekarskiej zamknięte w liposomach , dzięki nim plamy bledną i stają się już zdecydowanie jaśniejsze po 6 tygodniach. Krem zawiera filtry SPF 10. Dalsze szczegóły wysłałam Tobie na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: Skuteczny krem na przebarwienia!!! Co polecac 14.04.04, 16:12 agaagnes napisała: > A nie orientujesz się który jest bardziej skuteczny Drula czy Unitone 4 bo > reszta jest dla mnie za droga? Unitone nie stosowałam, ale skład wydaje się dobry do walki z plamami. Drule (ale ta wersja Drula Superforte) stosowałam i moje przebarwienia zjaśniały, ale jeszcze nie zniknęły. Do tego pomocne moga być kremy z kwasami (np. cleanance k lub glyco a), które powodują złuszczanie skóry. możesz tez stosowac częsciej pilingi, aby szybciej złuszczała się skóra. pozdrawiam, joan Odpowiedz Link Zgłoś