Gość: mary lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:56 w lutym wygrałam w konkursie w LOOK. Pani zadzwoniła zeby mnie poinformować. Nagrody nie przysłali!!!Mail do redakcji nie pomogl. Ba, odzewu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:59 i teraz juz pewnie nie dostaniesz, bo nowy LOOK to stara nazwa, ale inne pismo :-( (zobacz moj watek o nowym LOOKu) w starym jak wygralam kiedys, to mi przyslali Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: LOOK/nagrody 18.04.04, 12:04 ja też wygrała i czekam już chyba 1,5 miesiąca albo 2 buuuu i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 12:16 ja też wygrałam w konkursie z lutego, zadzwoniła do mnie babka ponad miesiąc temu i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
marialu Re: LOOK/nagrody 18.04.04, 14:01 a propos oczekiwania na nagrody.Jeszcze za czasow Votre Beaute wygralam tusz o czym dowiedzialam sie z gazety!Po tym czekalam jeszcze 1,5 mies nim go przyslali.Pewnie readakcja od tamtych czasow nadal ta sama wiec uzbroj sie w cierpliwosc ale zadzwon do nich co z Twoja nagroda !! Jesli w ktoryms numerze zostalas wymieniona jako zwyciezczyni to jest to publiczne oswiadczenie i mozna dochodzic swoich praw :) to tak nawiasem :) pozdrawiam marialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 19.04.04, 07:34 ja wygrałam żel przeciw cellulitowi w LUTYM 2003 R. i do tej pory go nie otrzymałam. Kilkakrotnie dzwoniłam do redakcji i zawsze mnie zbywano i obiecywano,że przyślą. Do dziś nic nie dostałam ............!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: LOOK/nagrody 19.04.04, 09:44 wygrałam w Looku lub TS, zadzwonili i przesłali - kurierem - po ok. 3tyg., gdyby było zwykłą pocztą, pewnie trwałoby dłużej - cierpliwości, może w związku ze zmianą redakcji ;( takie opóźnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: LOOK/nagrody IP: 212.244.249.* 19.04.04, 10:00 Ja też wygrałam z lutowego numeru szampon+odżywka. Nagrodę dostałam pocztą kurierską w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: LOOK/nagrody 19.04.04, 10:02 Ja wygrałam zestaw Pantene, chyba też w lutowym numerze LOOKa. Dostałam go w ubiegłym tygodniu z listem z przeprosinami, niestety zawartość rozlała się w kopercie. W zestawie był szampon z serii Zimowa Ochrona, pewno będzie musiał poczekać do grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:58 HEJ a jakie doświadczenia z COSMOPOLITANEM??? wyrał ktoś??? ja TYLKO TEORETYCZNIE I NA PIŚMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnie przysłali Re: LOOK/nagrody IP: 213.199.225.* 19.04.04, 18:56 Ja wylosowałam w LOOKu zestaw Estee Lauder i przysłali mi w ciągu ok. 2,3 tyg. po telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
madamephiphi1 Re: LOOK/nagrody 20.04.04, 11:29 A ja sie pochwale - juz 4 razy wygralam w ELLE. Bardzo fajne nagrody - pomadki Lancome, cienie L'Oreal, szampony etc, a raz 4 bajeranckie reczniki Care Blanc. Przysylali blyskawicznie i bez uprzedzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:16 MADAMEPHIPHI1 mam do ciebie pytanie? niewiem w czym wygrałaś te nagrody ale gdzie umieszczłaś swój adres???? od razu do maila czy może korzystałaś z poczty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary lu Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 14:30 a co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:48 A do mnie zadzwoniła dzisiaj babka z LOOK-a i powiedziała, że wygrałam zestaw kosmetyków Heleny Rubinstein i że przyślą mi pocztą kurierską w ciągu miesiąca. Konkurs był z numeru marcowego. Po Waszych wypowiedziach nie wiem co o tym wszystkim myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambernessa Re: LOOK/nagrody IP: 193.0.98.* 06.05.04, 11:12 W TS (lutowym lub marcowym) wygralam płyte, zadzwoniła jakaś pani poinformowała, pogratulowała i obiecała, że w ciągu 3-4 tygodni dostanę nagrodę pocztą i ... minęły 2 miesiące :-( i NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:31 Dzwoń i upominaj się o swoje! Innego wyjścia nie ma. Ja też kiedyś wygrałam płytę w radiu, pogratulowano mi i...koniec, więcej nikt się nie odezwał. Wkurzona napisałam list do szefa radia i skutek był natychmiastowy - dostałam 2 płyty! Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller Re: LOOK/nagrody 06.05.04, 11:45 Ja czekam na wygrany krem od 5 stycznia :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 06.05.04, 11:58 ja wygrałam żel przeciw cellulitowi w LUTYM 2003 R. i do tej pory go nie otrzymałam. Kilkakrotnie dzwoniłam do redakcji i zawsze mnie zbywano i obiecywano,że przyślą. Do dziś nic nie dostałam ............!!!!!!!!!!!!!!!!! A CO JA MAM ZROBIĆ?? PEWNIE I TAK JUŻ TEGO ŻELU NIE DOSTANĘ - TO BYŁ LUTY 2003 R, NIE 2004. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
june.miller Re: LOOK/nagrody 12.05.04, 16:22 june.miller napisała: > Ja czekam na wygrany krem od 5 stycznia :-/ I w końcu się doczekałam- wczoraj przyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądna Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:05 Wiecie co? Trzeba ten wątek wysłać e-mailem do LOOKa, może zareagują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 06.05.04, 12:32 HE,HE !!!! DOBRY POMYSŁ !!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM . Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: LOOK/nagrody 12.05.04, 16:12 w marcu zadzwoniła do mnie pani z Looka, że wygrałam nagrody z lutowego numeru, całkiem konkrtne (bielizna plus kosmetyki myślę, że warte ok,300zł) powiedziedziała, ze nagrody zostaną wysłane kurierem. Do tej pory nic nie dostałam. Tydzień temu postanowiłam do nich zadzwonić, pani z działu promocji, wzięła moje nazwisko obiecała dowiedziec się co się dzieje z moją nagrodą i NATYCHMIAST oddzwoni. Czekałam 2 dni zero reakcji. Postanowiłam zadzwonić raz jeszcze, kolejna pani z troską w głosie powiedziała, ze ZARAZ to sprawdzi i odzwoni do mnie jak najszybciej... mija trzeci dzień... Chyba zadzwonię tam jeszcze raz i kogoś porządnie ochrzanię! Gratuluje rzetelności pracownikom Looka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądna Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 16:15 Niech w końcu któraś z Was pokrzywdzonych wyśle ten wątek e-mailem do LOOKa! Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: LOOK/nagrody 12.05.04, 16:32 w gazecie nie ma podanego adresu emailowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądna Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 20:32 Jesteś pewna? Adres e-maila zawsze był podany w LOOKu. Nie mam ostatniego, tego zrealizowanego przez dział urody TS (podobno porażka). Ale chyba przynajmniej podany jest numer telefonu? Zawsze można zadzwonić i zapytać o adres e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorika Re: LOOK/nagrody 25.06.04, 14:10 Wygralam w tym samym konkursie - bielizna i kosmetyki. Czekalam na to chyba ze 2 miesiace. Naet zadzwonilam do redkacji i dowiadywalam sie co jest grane. Oczywiscie potem nastapil dlugi okres oczekiwania na darmo. Az tu nagle niespodziewanie na poczatku maja przyszla paczka z wygrana. W srodku byly wszystkie kosmetyki i wspomniana bielizna. Wszystko sie zgadzalo. Moze oni to jakos wybiorczo przesylaja??? Powodzenia w nastepnych konkursach!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 13.05.04, 07:31 oto adres do pani z działu promocji: paulina.brzezinska@bauer.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odważna ;o) Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:10 Napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: LOOK/nagrody IP: *.agh.edu.pl 13.05.04, 10:37 Jak to wszystko czytam, to sobie myślę, że zacznę czytać te gazety, bo tyle osób coś wygrało. Nawet jeśli trzeba tak długo czekać, to chyba warto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Dziewczyny, nie uwierzycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:41 Kilka dni temu wysłałam e-maila do LOOKa, w którym przekopiowałam link do tego wątku. Napisałam, że co prawda ten problem mnie nie dotyczy, bo zawiadomiono mnie o wygranej dopiero przed tygodniem, ale obawiam się, że mogę mieć podobne problemy z uzyskaniem nagrody. Skutek jest taki, że kosmetyki otrzymałam wczoraj, czyli 2 tygodnie od momentu powiadomienia mnie o wygranej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: Dziewczyny, nie uwierzycie... IP: *.transpost.com.pl 18.05.04, 12:33 To miałaś super szczęście, bo ja czekam i czekam już od ponad roku !!!! He,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Dziewczyny, nie uwierzycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:49 To rusz d... i napisz! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: LOOK/nagrody 19.08.04, 12:32 pragne donieść, ze w końcu otrzymałam wygrane kosmetyki z 4 miesięcznym opóżnieniem. Nie wiem czy pomogły moje telefony czy emaile. Dostałam także list z przeprosinami. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś