Dodaj do ulubionych

LOOK/nagrody

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:56
w lutym wygrałam w konkursie w LOOK. Pani zadzwoniła zeby mnie poinformować.
Nagrody nie przysłali!!!Mail do redakcji nie pomogl. Ba, odzewu nie ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:59
      i teraz juz pewnie nie dostaniesz, bo nowy LOOK to stara nazwa, ale inne
      pismo :-( (zobacz moj watek o nowym LOOKu)
      w starym jak wygralam kiedys, to mi przyslali
      • paputerek Re: LOOK/nagrody 18.04.04, 12:04
        ja też wygrała i czekam już chyba 1,5 miesiąca albo 2 buuuu
        i co teraz?
        • Gość: bacha Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 12:16
          ja też wygrałam w konkursie z lutego, zadzwoniła do mnie babka ponad miesiąc
          temu i nic...
          • marialu Re: LOOK/nagrody 18.04.04, 14:01
            a propos oczekiwania na nagrody.Jeszcze za czasow Votre Beaute wygralam tusz o
            czym dowiedzialam sie z gazety!Po tym czekalam jeszcze 1,5 mies nim go
            przyslali.Pewnie readakcja od tamtych czasow nadal ta sama wiec uzbroj sie w
            cierpliwosc ale zadzwon do nich co z Twoja nagroda !! Jesli w ktoryms numerze
            zostalas wymieniona jako zwyciezczyni to jest to publiczne oswiadczenie i mozna
            dochodzic swoich praw :) to tak nawiasem :)
            pozdrawiam
            marialu
    • Gość: pusia Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 19.04.04, 07:34
      ja wygrałam żel przeciw cellulitowi w LUTYM 2003 R. i do tej pory go nie
      otrzymałam. Kilkakrotnie dzwoniłam do redakcji i zawsze mnie zbywano i
      obiecywano,że przyślą. Do dziś nic nie dostałam ............!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ptasia Re: LOOK/nagrody 19.04.04, 09:44
      wygrałam w Looku lub TS, zadzwonili i przesłali - kurierem - po ok. 3tyg., gdyby
      było zwykłą pocztą, pewnie trwałoby dłużej - cierpliwości, może w związku ze
      zmianą redakcji ;( takie opóźnienie.
    • Gość: agda Re: LOOK/nagrody IP: 212.244.249.* 19.04.04, 10:00
      Ja też wygrałam z lutowego numeru szampon+odżywka. Nagrodę dostałam pocztą
      kurierską w czwartek
    • mmoni Re: LOOK/nagrody 19.04.04, 10:02
      Ja wygrałam zestaw Pantene, chyba też w lutowym numerze LOOKa. Dostałam go w
      ubiegłym tygodniu z listem z przeprosinami, niestety zawartość rozlała się w
      kopercie. W zestawie był szampon z serii Zimowa Ochrona, pewno będzie musiał
      poczekać do grudnia...
      • Gość: nacia Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:58
        HEJ
        a jakie doświadczenia z COSMOPOLITANEM???
        wyrał ktoś???
        ja TYLKO TEORETYCZNIE I NA PIŚMIE
        • Gość: mnie przysłali Re: LOOK/nagrody IP: 213.199.225.* 19.04.04, 18:56
          Ja wylosowałam w LOOKu zestaw Estee Lauder i przysłali mi w ciągu ok. 2,3 tyg.
          po telefonie.
    • madamephiphi1 Re: LOOK/nagrody 20.04.04, 11:29
      A ja sie pochwale - juz 4 razy wygralam w ELLE. Bardzo fajne nagrody - pomadki
      Lancome, cienie L'Oreal, szampony etc, a raz 4 bajeranckie reczniki Care Blanc.
      Przysylali blyskawicznie i bez uprzedzenia.
      Pozdrawiam.
      • Gość: ttt Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:16
        MADAMEPHIPHI1
        mam do ciebie pytanie? niewiem w czym wygrałaś te nagrody ale gdzie umieszczłaś
        swój adres???? od razu do maila czy może korzystałaś z poczty?
        • Gość: mary lu Re: LOOK/nagrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 14:30
          a co???
    • Gość: Marzena Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:48
      A do mnie zadzwoniła dzisiaj babka z LOOK-a i powiedziała, że wygrałam zestaw
      kosmetyków Heleny Rubinstein i że przyślą mi pocztą kurierską w ciągu miesiąca.
      Konkurs był z numeru marcowego. Po Waszych wypowiedziach nie wiem co o tym
      wszystkim myśleć...
    • Gość: ambernessa Re: LOOK/nagrody IP: 193.0.98.* 06.05.04, 11:12
      W TS (lutowym lub marcowym) wygralam płyte, zadzwoniła jakaś pani
      poinformowała, pogratulowała i obiecała, że w ciągu 3-4 tygodni dostanę nagrodę
      pocztą i ... minęły 2 miesiące :-( i NIC.
      • Gość: Marzena Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:31
        Dzwoń i upominaj się o swoje! Innego wyjścia nie ma. Ja też kiedyś wygrałam
        płytę w radiu, pogratulowano mi i...koniec, więcej nikt się nie odezwał.
        Wkurzona napisałam list do szefa radia i skutek był natychmiastowy - dostałam 2
        płyty!
    • june.miller Re: LOOK/nagrody 06.05.04, 11:45
      Ja czekam na wygrany krem od 5 stycznia :-/
      • Gość: pusia Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 06.05.04, 11:58
        ja wygrałam żel przeciw cellulitowi w LUTYM 2003 R. i do tej pory go nie
        otrzymałam. Kilkakrotnie dzwoniłam do redakcji i zawsze mnie zbywano i
        obiecywano,że przyślą. Do dziś nic nie dostałam ............!!!!!!!!!!!!!!!!!

A CO JA MAM ZROBIĆ?? PEWNIE I TAK JUŻ TEGO ŻELU NIE DOSTANĘ - TO BYŁ LUTY 2003
        R, NIE 2004. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • june.miller Re: LOOK/nagrody 12.05.04, 16:22
        june.miller napisała:

> Ja czekam na wygrany krem od 5 stycznia :-/

I w końcu się doczekałam- wczoraj przyszedł :)
    • Gość: Rozsądna Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:05
      Wiecie co? Trzeba ten wątek wysłać e-mailem do LOOKa, może zareagują.
      • Gość: pusia Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 06.05.04, 12:32
        HE,HE !!!! DOBRY POMYSŁ !!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM .
        • paputerek Re: LOOK/nagrody 12.05.04, 16:12
          w marcu zadzwoniła do mnie pani z Looka, że wygrałam nagrody z lutowego numeru,
          całkiem konkrtne (bielizna plus kosmetyki myślę, że warte ok,300zł)
          powiedziedziała, ze nagrody zostaną wysłane kurierem.
          Do tej pory nic nie dostałam.
          Tydzień temu postanowiłam do nich zadzwonić, pani z działu promocji, wzięła
          moje nazwisko obiecała dowiedziec się co się dzieje z moją nagrodą i
          NATYCHMIAST oddzwoni. Czekałam 2 dni zero reakcji. Postanowiłam zadzwonić raz
          jeszcze, kolejna pani z troską w głosie powiedziała, ze ZARAZ to sprawdzi i
          odzwoni do mnie jak najszybciej... mija trzeci dzień...
          Chyba zadzwonię tam jeszcze raz i kogoś porządnie ochrzanię!

Gratuluje rzetelności pracownikom Looka!!!
          • Gość: Rozsądna Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 16:15
            Niech w końcu któraś z Was pokrzywdzonych wyśle ten wątek e-mailem do LOOKa!
            • paputerek Re: LOOK/nagrody 12.05.04, 16:32
              w gazecie nie ma podanego adresu emailowego
              • Gość: Rozsądna Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 20:32
                Jesteś pewna? Adres e-maila zawsze był podany w LOOKu. Nie mam ostatniego, tego
                zrealizowanego przez dział urody TS (podobno porażka). Ale chyba przynajmniej
                podany jest numer telefonu? Zawsze można zadzwonić i zapytać o adres e-maila.
          • fiorika Re: LOOK/nagrody 25.06.04, 14:10
            Wygralam w tym samym konkursie - bielizna i kosmetyki. Czekalam na to chyba ze
            2 miesiace. Naet zadzwonilam do redkacji i dowiadywalam sie co jest grane.
            Oczywiscie potem nastapil dlugi okres oczekiwania na darmo. Az tu nagle
            niespodziewanie na poczatku maja przyszla paczka z wygrana. W srodku byly
            wszystkie kosmetyki i wspomniana bielizna. Wszystko sie zgadzalo. Moze oni to
            jakos wybiorczo przesylaja??? Powodzenia w nastepnych konkursach!!!!!!!!!!!
    • Gość: . Re: LOOK/nagrody IP: *.transpost.com.pl 13.05.04, 07:31
      oto adres do pani z działu promocji:

paulina.brzezinska@bauer.pl
      • Gość: Odważna ;o) Re: LOOK/nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:10
        Napisałam.
    • Gość: anka Re: LOOK/nagrody IP: *.agh.edu.pl 13.05.04, 10:37
      Jak to wszystko czytam, to sobie myślę, że zacznę czytać te gazety, bo tyle
      osób coś wygrało. Nawet jeśli trzeba tak długo czekać, to chyba warto :)))
    • Gość: Marzena Dziewczyny, nie uwierzycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:41
      Kilka dni temu wysłałam e-maila do LOOKa, w którym przekopiowałam link do tego
      wątku. Napisałam, że co prawda ten problem mnie nie dotyczy, bo zawiadomiono
      mnie o wygranej dopiero przed tygodniem, ale obawiam się, że mogę mieć podobne
      problemy z uzyskaniem nagrody. Skutek jest taki, że kosmetyki otrzymałam
      wczoraj, czyli 2 tygodnie od momentu powiadomienia mnie o wygranej! :-)
      • Gość: pusia Re: Dziewczyny, nie uwierzycie... IP: *.transpost.com.pl 18.05.04, 12:33
        To miałaś super szczęście, bo ja czekam i czekam już od ponad roku !!!! He,he.
        • Gość: Marzena Re: Dziewczyny, nie uwierzycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:49
          To rusz d... i napisz! ;-)))
    • paputerek Re: LOOK/nagrody 19.08.04, 12:32
      pragne donieść, ze w końcu otrzymałam wygrane kosmetyki z 4 miesięcznym
      opóżnieniem. Nie wiem czy pomogły moje telefony czy emaile.
      Dostałam także list z przeprosinami.
      pzdr:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka