Dodaj do ulubionych

kosmetyki Martiderm

08.02.11, 13:52

Mieszkam w Hiszpanii i zapytalam sie w aptekach o kremy z kawasami, ale nie miano tu wiekszego pojecia o czym mowie. Jedyne, co mi zaproponowano to kosmetyki Martiderm: Czy znacie ta marke? Czy ja polecacie? ktory z produkot jest dobry? Dodam za mam 33 lata, skora normalna, bez widocznych zmarszczek.
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: kosmetyki Martiderm 09.02.11, 01:01
      zonafranka napisała:

> Mieszkam w Hiszpanii i zapytalam sie w aptekach o kremy z kawasami, ale nie mia
      > no tu wiekszego pojecia o czym mowie. Jedyne, co mi zaproponowano to kosmetyki
      > Martiderm: Czy znacie ta marke? Czy ja polecacie? ktory z produkot jest dobry?

Słyszałam o tej firmie, ale nie znam jej osobiście.
      Poszukaj firmy Sesderma (hiszpańska). Może pomyśl o zakupach internetowych.
      • zonafranka Re: kosmetyki Martiderm 10.02.11, 09:58
        a co konkretnie sesdermy bys polecila?
        Jak nic nie znajde to pewnie sie skusze na zakupy internetowe, ale kremy z kwasami mnie troche przerazaja i chcialabym je najpierw wyprobowac w mniejszych ilosciach i zobaczyc np. ktore stezenie jest najlepsze na moja cere.
        Poza tym choruje na ciezka przypadlosc niestosowania kremow z filtrem i uwielbiam slonce, w dodatku mieszkam w cieplym kilmacie i nie wiem czy w moim przypadku kremy z kwasami mi nie zaszkodza. Moglabym ich w sumie nie uzywac bo cere mam ladna, ale po tych wszystkich forumowych pochwalach chce cos sprobowac i jak zauwaze spektakularne efekty to jestem gotowa nawet zrezygnowac ze slonca i zaczac terapie kwasowa.
        • fifitrixibell Re: kosmetyki Martiderm 10.02.11, 11:40
          Ja wczoraj kupiłam maseczkę ściągającą Sesdermy z kwasem glikolowym: www.sesderma.com/swfproductos/378.swf
          Jest fantastyczna!
          Widzę, że Issey polecała produkty tej firmy, muszę teraz przejrzeć ich ofertę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka