Dodaj do ulubionych

Pytanie do znawczyń perfum

11.03.11, 13:46
Poszukuję od dawna w perfumeriach zapachu Trussardi Bianco. Niestety został on już wycofany ze sprzedaży. Ponieważ jest to mój ukochany zapach poszukuję zapachu bardzo zbliżonego do Bianco. Pani w Douglasie poleciła mi Light Blue DG ale to zdecydowanie nie to...
Obserwuj wątek
    • znana.jako.ggigus Re: Pytanie do znawczyń perfum 11.03.11, 16:23
      to musisz szukac dalej. Kazde perfumy pachna na kazdej skorze inaczej, mozliwe ze dla sprzedawczyni te perfumy pachnialy podobnie.
      Pytac dalej.
      Ja nie polecam pan z Douglasa, bo to czesto mlode, niedouczone siksy, ktore nie znaja zapachow wycofanych sprzed dwoch , trzech lat i maja w glowie tylko najnowsze, najbardziej popularne zapachy.
      I w ogole nie maja pojecia.
      Ja zawsze podchodze do starszych sprzedawczyn, te maja pojecie.
      albo ide do malego sklepu z perfumami i pytam (kiedys pytalam maniakalne o zastepstwo dla perfum Armani Armaniego), i wq takm sklepie uslyszalam, ze mam zapomniec.
      ale w miare podobne, na mojej skorze w miare podobnie pachnace perfumy znalazlam.
    • insignia928 Re: Pytanie do znawczyń perfum 11.03.11, 23:10
      warto również szukać w sklepach Duty Free na lotniskach w metropoliach: często tam można znaleźć zapachy wycofane, niedostępne, nie sprowadzane do PL , oraz czysty Parfum, a nie EDT. ostatnio widziałam takie "Estee" by Estee Lauder: oleista kropelka trafiła na kołnierz i przez 1,5 miesiąca pachniało i ten zapach...złożony, głęboki, piękny.
      • minniemouse Re: Pytanie do znawczyń perfum 12.03.11, 01:16
        moze tu ci predzej poradza:

forum.gazeta.pl/forum/f,15707,O_perfumach.html
        Minnie
        • orchidea26 Re: Pytanie do znawczyń perfum 12.03.11, 21:04
          pl.strawberrynet.com/product-search/?searchLineId=&searchField=Trussardi&hfAll=&page=2
          Bianco=White? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka