Dodaj do ulubionych

cellulit.dziwne ale on znika

IP: *.toya.net.pl 01.05.04, 19:42
tak dokładnie jest. chyba że mi się wydaje. chodzę na masaże odchudzające.
byłam już na 6 (kazdy około 30 zł). Mam zamiar wykorzystać około 15. Na
więcej mnie nie stać.
Miałam go bardzo dużo szczególnie jak na mój dość młody wiek 24 lata.
A teraz po bokach zniknął, z przodu też w dużej mierze, a z tyłu z każdym
razem jest lepiej. Nie stosuję żadnych kremów. Jem bardzo dużo słodyczy tj. z
3 czekolady dziennie, normalne posiłki czasem jeszcze jakieś chipsy.
Jestem zdziwiona oczywiście poztywnie.
Boję sie jednak że to złudne bo wraz z koncem masazy on bardzo szybko powróci.
MIała któraś z was takie doświadczenia, może też masaże??? podziałało?? na
długo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: 195.245.217.* 01.05.04, 20:33
      Wow. A gdzie chodzisz na te masaże? Ja też bym chętnie z nich skorzystała ...
      Mam baaaardzo zaawansowany cellulit wiec próbuje każdych sposobów ...
      Z góry wielkie dzieki,
      Kasia
      • Gość: wiruska Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.toya.net.pl 01.05.04, 20:52
        Kwestia konkretnych masaży jest obojętna. Byle ciało były silnie naciskane,
        zazwyczaj faceci są silniejsi więc to oni prowadzą. I to musi boleć. uda mam
        całe w siniakach. teraz miłam małą przerwę i jak mi zniknęły to się okazało że
        wraz z tym dużo cellulitu.
        • Gość: natalia Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:35
          eej kobieto nie zryj tyle slodyczy !
    • Gość: lena Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 20:48
      3 czekolady dziennie hehehe bo uwierzę
      • iwka901 Re: cellulit.dziwne ale on znika 05.05.04, 22:11
        Gość portalu: lena napisał(a):

> 3 czekolady dziennie hehehe bo uwierzę

a co w tym dziwnego??? mnie tez się zdaża tyle zjeść, a 3-4-5-6 batonów to
        normalka.
    • Gość: Lenka Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.chello.pl 01.05.04, 21:30
      Masaze to pomoga moze na jakis czas,a pozniej znow wszystko wroci do normy.
      Chyba ze zmieni sie tryb zycia na bardziej zdrowszy-wiecej ruchu,wody
      mineralnej,mniej fastfodow,potraw bardzo tlustych i slonych,mocnej kawy i
      herbaty,slodyczy itd.
      Niestety nie wystarczy tylko wklepac kremik lub wziac masaze by sie tego pozbyc.
      Ja akurat mam to szczescie ze cellulit nie jest moim problemem.
      • Gość: a. Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 21:51
        to się nie wymądrzaj, Lenka.
        • kajazz Re: cellulit.dziwne ale on znika 01.05.04, 21:58
          to ciekawe bo moj zniknal sam,bez smarowania i ugniatania tuz po tym, albo wraz
          ze spadkiem wagi-schudlam 8 kilo-przy wzroscie 174 wazylam 70
          kilo......odstawilam slodycze, przestalam laczyc mieso i nabial z
          chlebami,kaszami,ziemniakami, a zaczelam jesc z warzywami.Nie pale.Poza tym
          duzo pije.Czasem zatancze salse....
          Moze to tez jakis sposob?
          • Gość: wiruska Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.toya.net.pl 02.05.04, 10:55
            Moja kochana to nie dziwne ze ci zniknał. ale wg mnie to najbardziej efektywna
            droga ale dla niektórych wprost niemożliwa. Zbyt trudna. Ale popieram i oby
            starczyło nam sił.
    • mroofka2 Re: cellulit.dziwne ale on znika 02.05.04, 19:26
      a ja sobie biegam i sama się masuję w miejscach gdzie mam to obrzydlistwo i
      naprawdę widzę efekty.nie stac mnie na masaże płatne, więc pozostanę przy swoim
      sposobie, wkońcu naprawde jest skuteczny!!!pozdrawiam
    • Gość: ona cellulitiska Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: 80.51.254.* 02.05.04, 23:01
      Widzę, ze mamy podobne problemy! Ja też mam cellulit, to znaczy pomalutku miz
      nika i odchodzi do przeszłosci. Poprostu zdrowszy tryb życia i ampułki. Ampułki
      Kolastyny!!!!!!!! Jak dla mnie to cudo!!! Biorę 2 opakowanie i po cellulicie
      ani sladu. No moze przesadzam. Miałam bardzo zaawansowany 3 stopień i teraz juz
      jestem prawie w pierwszym. Wiec jak do tej pory wszystko jest dobrze, ale
      obawiam sie czy to tak dalej będzie i po skończeniu kuracji nie wróci?? Ale tak
      czy siak :P Kolastyna sprawdza sie. Nie schudłam, waze tyle samo, a widocznie
      uda się wyszczupliły. Sprawdzam to za pomocą moch spodni. Przed kuracja
      nie "wchodziła" do nich,a teraz??? Lecą z tyłka. :P I niech tak ju zostanie.
      Pozdrawiam
      • Gość: wiruska Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.toya.net.pl 03.05.04, 13:16
        Słyszałam o tych ampułkach. Ale nie moge dostać. Gdzie je kupić? w aptece?
    • Gość: Paula Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.04, 22:11
      a mogla bys powiedziec w jakim miescie chodzisz na te masaze??
      • Gość: Ann Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.crowley.pl 05.05.04, 14:28
        Ja chodzę w W-wie, od niedawna i polecam, oto adres strony:

www.sense.republika.pl/start.html
    • Gość: katinka Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 14:52
      Ciesz się, że jest lepiej! To dobry początek. Myślę, że teraz warto zmienić
      trochę swoje nawyki żywieniowe :P zaopatrzyć się w krem i samej masować ciałko.
      I więcej ruchu! I efekty masażu na pewno ci nie przepadną.
      • willow_girl Re: cellulit.dziwne ale on znika 04.05.04, 22:22
        Powiedzcie cos wiecej o tych cudownych ampulkach. W koncu lato sie zbliza...:)
        • Gość: Efvcia Re: cellulit.dziwne ale on znika IP: *.spidernet / 80.51.254.* 05.05.04, 13:34
          f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=534361&start=0 <<==============
          zapraszam na stronę tutaj wszystkiego się dowiecie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka