Dodaj do ulubionych

Pomocy-jaki żel do mycia twarzy?

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.04, 14:34
Czy mogę prosić o polecenie czegoś do mycia twarzy do cery tłustej,
naczynkowej i cholernie zanieczyszczonej (pryszcze i zaskórniki). Potrzebuję
czegoś co mi trochę ten mój pychol oczyści, ale zarazem nie pogorszy stanu
naczynek, nie wysuszy i nie podrażni. Cenowo do 15 zł.
Obserwuj wątek
    • justy1 Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? 03.05.04, 20:44
      łagodny zel do mycia, np. Eris a na obszary zanieczyszczone i nienaczynkowe,np.
      tonik z kwasami lysanel
    • Gość: Agnieszka Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:24
      Plecam Żel do mycia twarzy do cery tłustej i mieszanej Avonu, zielony, cena w
      promocji 12,90 zł. Nazywa się dokładnie "żel do oczyszczania twarzy" (właśnie
      sprawdziłam :).
      Ja ( razem z mężem) zużywam już chyba z 10-te opakowanie i cały czas jestem z
      niego zadowolona. Próbowałam tez inne, ale jednak zostaje jemu wierna.]
      Super też usuwa się nim makijaż, ja nawet myję nim oczy.
      Pozdrawiam - Agnieszka
      • Gość: Kamila Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:23
        A może się skusisz na użycie jakiejś pianiki do twarzy - próbowałam kilku (np.
        z koenzymem Q i takiej bardziej do cery trądzikowej firmy Oxy) - wszystkie się
        na mojej cerze z trądzikiem i zaskórnikami sprawdziły. Myją dokładnie, a nie
        podrażniją.
      • kasiunia62 A ja......... 15.05.04, 14:11
        mam niby cerę tłustą, bo świecę się nieługo po umyciu, ale niby mam suchą, bo
        na płatkach nosa skóra mi się łuszczy, swędzi, robi się biała,i sucha też jest
        nad ustami i w kącikach ust...jakiego żelu ja mam użyc??? probowałam wielu, ale
        żaden ani nie nawilżył ani nie pomógł w walce z trądzikiem.. więc CO??
    • iskax Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? 04.05.04, 11:34
      garier czysta skóra + tonik
      • Gość: maria Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.04, 14:37
        Chodzi ci o ten w opakowaniu z pompką? A czy on nie zawiera mentolu i alkoholu?
    • hana80 Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? 07.05.04, 07:51
      mam podobny problem, jak stosowalam żele do cery trądzikowej to jeszcze
      bardziej mi ja wysuszalo(łuszczyla sie) teraz uzywam zel do mycia twarzy z
      mikrogranulkami firmy dax cosmetics seria mineraly z głebi morza i jestem
      zadowolona
    • ewakam Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? 07.05.04, 08:21
      Ja proponuję - chociaż droższy niż Twoja granica cenowa, ale uważam że bardzo
      dobry - Physiogel firmy Stiefel, kosztuje ok. 24-28 (zależy gdzie kupujesz)
    • Gość: bea Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 14:21
      Ja używam Iwostin Purritin do cery wrażliwej trądzikowej i tłustej. Kosztuje 22
      zł, ale jest bardzo wydajny. Ja jestem zadowolona. Jest przeznaczony do cery
      podrażnionej leczeniem dermatologicznym, także jest bardzo delikatny. Polecam.
    • woodley Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? 10.05.04, 15:30
      Mario kup sobie zel do mycia twarzy Erisa do cery naczynkowej (Pharmaceris)
      kosztuje okolo 18 zl, jest rewelacyjny, uzywam go bardzo dlugo, bo tez mam
      skore naczynkowa. Polecam Ci rowniez zel do cery naczynkowej Floslek, jest
      troszke tanszy ale rownie dobry co z Erisa. Badz typowo do skory problemowej
      Ruboril , cena jest znacznie wyzsza niz Flosleku i Erisa.Pozdrawiam
    • elizabeth22 Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? 10.05.04, 16:52
      Ja używam emulsji do twarzy Johnson's z małymi oczyszczającymi granulkami (taka
      w różowej stojącej tubce), jest bardzo dobra na zanieczyszczenia, cena około 10-
      11 zł. Ale co do naczynek to nie wiem bo nie mam tego problemu, jednak wiem, że
      ta emulsja jest delikatna więc powinna się nadawać.
      • woodley Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? 10.05.04, 16:55
        Wiesz wydaje mi sie ze do cery naczynkowej lepiej nie stosowac nic co zawiera
        drobinki(granulki), bo moze pogorszyc stan takiej skory. Pozdrawiam
    • Gość: ellina Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: 213.25.3.* 11.05.04, 09:07
      sprobuj żel Effacler La Roche Posey. Kosztuje ok 40 zl, ale jest wydajny i
      starcza na ok 5 miesiecy! Ja STOSUJE GO Od KILKU LAT I JESTEM BARDZO
      ZADOWOLONA. POLECIL MI GO LEKARZ DERMAtOLOG GDY MIALALM POWAZNE PROBLEMY Z
      TRADZIKIEM.
      Teraz moja skora juz sie "uspokoila", ale z Effaclaru nie zrezygnowalam.
    • Gość: kiki Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 11:18
      up
    • Gość: ewi Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 15.05.04, 12:27
      Ja też używam Physiogelu firmy Stiefel. Co prawda tani to on nie jest (u mnie
      26 zł),ale to jedyny żel po którym nie mam uczulenia, zaczerwienienia itp. Też
      mam cerę naczynkową, tłustą i z trądzikiem,a żeby nie było mi nudno to jeszcze
      wrażliwą.Żel ten raczej nie leczy trądziku, ale cera jest w lepszym stanie.
    • Gość: mahdall Re: Pomocy-jaki żel do mycia twarzy? IP: *.rene.com.pl 15.05.04, 14:26
      polecam delikatna pianke do mycia twarzy Clean&Clear.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka