marza_1234 05.04.11, 12:34 Byłam u dermatologa i stwierdzła początki trądziku rózowatego-cera mieszana,lat 50.Proszę was kobitki o pomoc, jakie kosmetyki mam stosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: Trądzik różowaty-proszę o pomoc. 05.04.11, 13:02 marza_1234 napisała: > Byłam u dermatologa i stwierdzła początki trądziku rózowatego-cera mieszana,lat > 50.Proszę was kobitki o pomoc, jakie kosmetyki mam stosować. Poczytaj to: forum.gazeta.pl/forum/w,211,111400379,111400379,Tradzi_rozowaty_a_cera_naczynkowa_leczenie.html Prócz tego warto stosować - Auriderm, łagodne zmywanie twarzy (mleczka, płyny micelarne, emulsje). Trądzik nie jest jedynym wyznacznikiem rodzaju skóry, składowych jest dużo więcej. Dostałaś jakieś leczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariola3123 Re: Trądzik różowaty-proszę o pomoc. 09.08.13, 17:14 Witam, jeśli diagnoza została wystawiona przez dermatologa i orzekł że jest to trądzik różowaty to powinnaś jak najszybciej zacząć stosować krem Revitol Rosacea najlepiej ze sprawdzonej drogerii internetowej jaką jest nuvialab.pl zamawiałam tam już kilka produktów i jestem zadowolona. Według opinii które krążą na różnych forach internetowych ludzie bardzo chwalą ten produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
marza_1234 Re: Trądzik różowaty-proszę o pomoc. 05.04.11, 13:11 Dostałam na noc maść Rozex, a na dzień Rosaliac XL Riche. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Trądzik różowaty-proszę o pomoc. 05.04.11, 13:13 marza_1234 napisała: > Dostałam na noc maść Rozex, a na dzień Rosaliac XL Riche. Kupiłaś już ten dzienny? Możesz go stosować na po południe, a na dzień musowo wysokie filtry, zwłaszcza o tej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
marza_1234 Re: Trądzik różowaty-proszę o pomoc. 08.04.11, 11:10 issey,czy mogę na noc stosować Lipo-Rosalgin, a na dzień Rosaliac XL riche. Odpowiedz Link Zgłoś
marza_1234 Re: Trądzik różowaty-proszę o pomoc. 05.04.11, 13:19 Kupiłam ten na dzień , jaki krem z filtrem mam kupić,bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Trądzik różowaty-proszę o pomoc. 09.08.13, 20:06 moja mama ma ta odmiane tradziku- od wielu lat. Z tego co obserwuje to jej dbanie o cere polega glownie na nie opalaniu sie i zawsze uzywaniu wysokiego SPF. A na co dzien uzywa krem Nivea Q10, na noc tez, do zmywania twarzy obecnie plyn micelarny z biedronki, i jakies maseczki saszetkowe. Nie uzywa zadnych innych kremow a nie ma na twarzy zadnych zmian. Chyba tez ma jakas taka diete- ze nie powinna pic kawy, ale tego to juz dokladnie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś