Gość: Za 3,5 zł IP: *.icpnet.pl 12.12.03, 10:51 Za pracę godziną przy budowie autostrady płacono robotnikowi 3,5 zł. Z pierwszych kilku godzin (5) od 3,5 potrącano 2 zł., na utrzymanie dzienne. W Ameryce Łacińskiej ludzie więcej zarabiają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem Re: Ile Kulczyk płaci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 11:37 Gość portalu: Za 3,5 zł napisał(a): > Za pracę godziną przy budowie autostrady płacono robotnikowi 3,5 zł. > Z pierwszych kilku godzin (5) od 3,5 potrącano 2 zł., na utrzymanie dzienne. > W Ameryce Łacińskiej ludzie więcej zarabiają. ale tam nie mają unji ełropejskiej 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanckoroński Nadzieja ludzi małej wiary!!! IP: 193.0.95.* 12.12.03, 16:19 Doktor Johann jest jednym z tych, którzy w umiłowanej ojczyżnie patrzą w dal myśląc o milionach. "Co mogę im jeszcze dać - to dam, myślę o nich w każdej godzinie nego żywota: buduję autostrady maluczkim, niosę pod strzechy teleinfrmatyczną usługę, bronię przed morderczą okowitą pojąc dziatwy moje złocistym napojem." Doktor Kulczyk jest dla nas jak Ojciec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Ile Kulczyk płaci? IP: *.client.attbi.com 13.12.03, 16:22 Ale w Ameryce Lacinskiej maja prawdziwe autostrady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Ile Kulczyk płaci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 14:22 Komu? Rządowi lapówek? Doprecyzuj pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś