Dodaj do ulubionych

krem matujacy Iwostin

IP: *.transpost.com.pl 07.05.04, 09:06
Czy można używać tego kremu przebywając na słońcu????
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: krem matujacy Iwostin IP: *.transpost.com.pl 07.05.04, 13:07
      hallo , czy nikt nie używa kremów matujących ???
    • Gość: justa Re: krem matujacy Iwostin IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 14:57
      jeśli nie zawiera kwasów, to można. jeśli zawiera filtry, to tym bardziej.
      jeśli nie zawiera filtrów, to możesz nałożyć na niego osobny krem z filtrami.
      • Gość: anka Re: krem matujacy Iwostin IP: *.agh.edu.pl 13.05.04, 15:06
        ma kwasy, nie ma filtrów
    • Gość: loggi Re: krem matujacy Iwostin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.04, 15:15
      Jak się pytałam o to w aptece to podobno kwasów nie ma zbyt dużo i przy
      chodzeniu po ulicy nie powinno być problemu (przebarwienia czy podrażnienia)
      tylko nie wolno się dłużej wystawiać z nim na słońce. Jeżeli chodzi o filtry to
      ma jakieś standardowe typu 4-5, więc lepiej położyć na niego jakiś podkład z
      dobrym filrem. Ja go używam jakieś 3 tygodnie- matuje moją buźkę nawet
      przyzwoicie, jak jest taka pogoda jak dzisiaj to cały dzień się nie
      świecę.Mimo, że mam mieszaną to wydaje mi się, że zaczyna ją lekko wysuszać. W
      ciągu dnia tego nie czuję ale jak zmyję makijaż to skóra jest naprawdę sucha
      ale zaraz dostaje krem na noc i jest ok:)Ogólnie bardzo fajny kremik i co
      najważniejsze prawie przestały pojawiać się jakieś niespodzianki i ogólnie
      skóra wygląda na gładszą i czystszą:)
    • Gość: pusia Re: krem matujacy Iwostin IP: *.transpost.com.pl 14.05.04, 11:43
      Dzięki za odpowiedzi. Ja na początku maja opalałam sie "w nim" nad morzem i
      jakoś plamy mi nie wyszły! Może dlatego, że to było słabe słoneczko.
      Pozdrawiam.
      • Gość: bea Re: krem matujacy Iwostin IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 11:53
        Czy krem ten pomaga na drobne zaczerwienienia i wyskakujące pryszczyki?
    • Gość: pusia Re: krem matujacy Iwostin IP: *.transpost.com.pl 14.05.04, 12:16
      Niby ma pomagać, ale ja u siebie tego nie zauważyłam. a kupiłam go ze względu
      na cenę - 29 zł, bo wcześniej używałam Avene, ale on jest znacznie droższy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka