Gość: monissia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:20 Znacie jakieś strony gdzie można coś gratisowo zamówić(oprócz próbek kosmetyków)? Ja zamówiłam sobie pudełeczko na tabletki anty na stronie www.schering.pl. Zancie inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.05.04, 10:26 A na jakich stronach mozna otrzymac gratisowe probki kosmetykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monissia Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:34 Po próbki trzeba napisać do firm kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 13.05.04, 11:38 ja tagie pudelko dostalam kiedys w centrum wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.rene.com.pl 13.05.04, 11:44 prosze podaj przykladowe strony z ktorych mozna zamowic gratisy, bo ja sie nie orientuje.bede wdzieczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Gratisowe rzeczy z netu. 13.05.04, 12:01 Przejrzyj te wątki i na pewno znajdziesz odpowiedź forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=9323428&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=9538000&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=9271140&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=9297133&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=8856638&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=8861549&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:22 No i zrobili mnie w konia! Dwa miechy temu wypełniłam ankietę na stronie Iwostinu, w zamian miałam dostać próbki a po próbkach ani widu ani słychu. Hehe ale firma na tym traci, bo po otrzymaniu próbki na pewno bym się skusiła na jakiś produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstin_wow Re: Gratisowe rzeczy z netu. 09.11.04, 22:54 to tak samo jak whiskas zbiera dane i nie wysyla probek, wrrr... grrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.chello.pl 13.11.04, 22:00 mi zawsze wysyła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.chello.pl 14.11.04, 02:41 hehe...dobre sobie... ja wysłałam kiedy mój pies był szczeniakiem, pilnie wypełniłam ankietę itd oczekując "prezentu" dla psa. Dzis poczciwy piesek ma 7 lat i jakoś nic do tej pory nie dostałam. To na pewno wina poczty, na pewno.... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kaori Re: Gratisowe rzeczy z netu. 15.05.04, 17:52 mam pytanie jaki jest adres do La Roche - Posay, Pounds, Loreal, Diadem i Fitomed (e-mail żeby poprosić o próbki)?? plissss odpowiedzcie jak wiecie bo nie mogę tego znaleźć w wyszukiwarce!! Jeszcze raz piszę bo moze ktoś mi odpisze szybciej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.rene.com.pl 13.05.04, 15:15 dzieki za pomoc.. zabieram sie za wysylanie maili. jesli bedziecie znaly jeszcze jakies strony www z promocjami to prosze podajcie:) z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 08:52 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati_p Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:46 fajny pomysł, powysyłałam maile, poczekamy na rezultaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 14:45 Niestety nie wiem gdzie można coś zamówić. Właściwie wogóle nie wiedziałam, że coś takiego ma miejsce- a gdzie można dostać próbki kosmetyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 14:53 teraz na stronie twojego stylu jest okienko Dove i tam mozna dostać miniprodukty z serii ujędrniającej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.rene.com.pl 14.05.04, 15:06 podaj prosze dokladnego linka na ta strone, z ktorej mozna dostac probki dove. bo weszlam na str. twojego stylu, ale tego okienka nie widze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.rene.com.pl 14.05.04, 15:08 ok juz znalazlam na stronie urody. podaje linka : 194.246.124.154/dove/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutak Re: Gratisowe rzeczy z netu. 16.05.04, 09:52 wielkie dzięki za ten link :* mam jeszcze jedno pytanie: jaki dajecie temat swojego maila, w którym prosicie o próbki? z góry dziękuję pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:01 up Odpowiedz Link Zgłoś
kaori Re: Gratisowe rzeczy z netu. 15.05.04, 17:47 mam pytanie jaki jest adres do La Roche - Posay, Pounds, Loreal, Diadem i Fitomed (e-mail żeby poprosić o próbki)?? plissss odpowiedzcie jak wiecie bo nie mogę tego znaleźć w wyszukiwarce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 15.05.04, 18:36 la roche posay, l'oreal nie mają polskich stron, więc nie ma gdzie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 09:56 mail do fitomed: fitomed@fitomed.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta m. Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.wnc.katowice.pl 16.05.04, 10:12 Nie rozwijajcie tematu próbek kosmetyków, bo był już poruszany, dawajcie namiary na jakieś inne rzeczy, względnie inne sposoby niż mail. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:39 upa Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: Gratisowe rzeczy z netu. 17.05.04, 16:01 W piatek wyslalam e-maile do Kolastyny, Inter Fragrances, Dermiki, Eris, Iwostinu, Flos-leku, Farmony, Dax Cosmetics, Oceanicu, Sorayi, Efectimy, Ziaji,wiecj nie pamietam, na razie dostalam odpowiedz od Kolastyny ,Iwostinu i Inter Fragrances ze probki wyslali, chmurka mi odpisal ze nie maja tylu probek by wysylac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.chello.pl 17.05.04, 22:53 Ja również dostałam odpowiedz od Chmurki, ze juz nic nie mają. Dermika "każe" wypełnić ankietę. Jak na razie pozytywną odpowiedz dostałam od Inter Fragrances. Zobaczymy czy ktoś jeszcze odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Gratisowe rzeczy z netu. 18.05.04, 11:40 Moglabys napisac adres emailowy do efectimy? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: Gratisowe rzeczy z netu. 18.05.04, 11:58 efektima@efektima.pl ************************************ *Cudze chwalicie, swego nie znacie.* ************************************ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.05.04, 12:38 I jeszcze do sorayi, bo szukam i szukam i znalezc nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.chello.pl 17.05.04, 22:58 A w którym miejscu na tej stronie można "zamówić" to pudełeczko?Ja zarejestrowałam sie na: www.hotmat.com/ Podobno można dostać podkładkę pod myszkę, ale nie wiem czy to pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Gratisowe rzeczy z netu. 18.05.04, 07:52 Może jestem za wygodna, ale czy mogę prosić na maila: wojtow@gazeta.pl maile do firm kosmetycznych ? Z góry dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monissia Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:25 Strona z podełeczkiem to : www.schering.pl/pudelka.php? PHPSESSID=5b22c348686382339486d8bb2584c765 wchodzisz na głowną strone i po lewej stronie na Antykoncepcja i terapia hormonalna i tam jest zamów pudełeczko. Dziewczyny to był post o darowe rezczy z netu ale nie o PRÓBKI poszukajcie były o tym już posty ale nie piszcie tu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania jesli ktos zna niemiecki to IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 12:28 www.kostenlos.de/templates/kat2_neuheiten.html?SID=c64e7cb7a8590f02a5fda81a17f333e4&k=0&katID=548 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.05.04, 13:03 Dostałam kolejne pozytywne odpowiedzi - od Fermony i Ziaji:) Pudełeczko też zamówiłam:) Ciekawe czy przyślą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monissia Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:21 Znam bardzo dobrze niemiecki na tej stronie są fajne rzeczy ale wiekszość jest wysyłana tylko do krajii niemieckojęzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: Gratisowe rzeczy z netu. 18.05.04, 17:57 A ja dostałam takie pudełko od mojego ginekologa:D Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamaciusia Re: Gratisowe rzeczy z netu. 19.05.04, 15:04 www.virtuela.de/sample.htm akurat nie dla Polaków, ale może ktoś skorzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.chello.pl 20.05.04, 08:10 Niestety nic ciekawego nie znalazłam:-( Ale jeszcze trochę poszukam w Necie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.chello.pl 22.05.04, 09:48 Ale właśnie dostałam pierwsze próbki:) Teraz będę Testować;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.rene.com.pl 22.05.04, 21:54 ja wczoraj dostalam pierwsze próbki. testom podda sie mama bo kremy przeciwzmarszczkowe są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.chello.pl 23.05.04, 13:19 www.rosnijzdrowo.pl/rosnijzdrowo/register.asp - można dostać przysmaki dla swojego pieska lub kotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.telpol.net.pl 08.06.04, 12:43 do góry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kerstin_wow Re: Gratisowe rzeczy z netu. 09.11.04, 23:04 czekam juz pare miesiecy i nic nie dostalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczna Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 14:06 To o przysmakach dla piesków i kotków wysłałam pierwszy raz chyba w lipcu...nigdy nic nie dostałam. Zresztą tak jak moje koleżanki, które chcialy uszczęśliwić swoje zwierzaczki. Zatem jest to tylko wyciąganie danych właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka whiskas 21.11.04, 22:31 a ja ile razy ie wysle tyle razy paczke dostajemy,ostatania prezsylka to nawet z zabawka dla kota:-) iza p.s. ale kot woli kulki z folii aluminiowej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.rene.com.pl 04.10.04, 17:06 wielki back, moze znacie cos nowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
pepper_mint Re: Gratisowe rzeczy z netu. 05.10.04, 13:46 ostatnio chyba cos na stonie iwostin bylo, ale niem wiem czy to jeszcze aktualne jest pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.04, 00:03 Tak byla ankieta w ktorej zapewniali ze jak sie ja wypelni i poda sie adres to przysla probki. Wypelnilam raz, i nic. Po jakims czasie pomyslalam ze moze do nich nie doszla czy jak wiec wypelnilam ponownie ta ankiete. Do dzisiejszego dnia nie dostalam probek. Moze trzeba normalnie przez maila probowac. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! 12.11.04, 11:14 ja również wypełniłam tą ankietę i też nic nie dostałam. skoro Dove zrobiłyśmy awanturę, to może i Iwostinowi zróbmy? co to za bezczelne zbieranie danych? napisałam do nich maila z pytaniem o te próbki i do tej pory cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
nea2 Re: Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! 13.11.04, 13:51 ja też nie dostałam.Napiszę im maila,ze w ten sposób działaja na szkodę firmy.Z dove zresztą też nie dostałam,ale Ci się zabezpieczyli i napisali ograniczona ilość.No chyba,że wysłali,a nam pozostaje czytać wątek o Poczcie Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manga Re: Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:10 tez wysylalam ankiete do iwostinu i ... nic! za to dostalam probke hugo bossa - nawet sie skusilam zakupic deep red, bo i sie naprawde spodobalo <chociaz znalam wczesniej ten zapach, ale jakos nie myslalam o kupnie - klientka idealna ;)> no i probke odzywki do wlosow dove rowniez otrzymalam - poza tym pisalam do flosleku i ziai - obie firmy sie spisaly bardzo dobrze - czyli po jakims czasie dostalam prbeczki - i to tych kosmetykow ktore mnie interesowaly+jakies inne tez ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nea2 Hugo Boss-gdzie? 13.11.04, 20:13 A gdzie można dostać próbkę Hugo Bossa?Czy tylko deep red?akurat mam ten zapach i zaraz po przyjściu do domu żałowałam,że go kupiłam.Kompletnie nie mój zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manga Re: Hugo Boss-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:11 gdzies na jakiejs stronie <chyba hugo boss'a > wypelniasz ankiete i takie tam...i oni przysylaja kartke z probka...jejku, nie potrafie Ci powiedziec, ale chyba tylko deep red - chociaz nie mam pojecia...adres byl na ktorejs z wielu stron rozmowy w forum kafeteria-chyba nawet gdzies w tym topiku ktos tu wrzucil ten adres....heh's jak zwykle nic nie wiem ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! 15.11.04, 13:13 ja z Dove dostałam, swego czasu wykłócałam się o te próbki serii ujędrniającej i w końcu przysłali (podobno drugi raz), a próbki serii do włosów farbowanych dostałam bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolatka;-) Re: Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! IP: 195.82.167.* 17.11.04, 13:59 Podaj maila do Dove'a jeśli możesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:03 zaglądaj na ich stronę (znajdziesz ją np. w googlach), tam trzeba wypełnić ankietę na stronie, a nie na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! IP: 62.233.187.* 13.11.04, 20:16 Mnie przysłali emaila ze próbki wsyla kilka miesiecy temu i nic nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alanim Re: Iwostin - gdzie są obiecane próbki?! IP: *.aster.pl 18.11.04, 11:27 Iwostin po prostu ma nas, klientki, w nosie. Też wypełniłam ankietę i czeeekam na próbki. Na szczęście są inne firmy, którym zależy na klientkach. I ich produkty kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa odpowiedź od Iwostinu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:45 w końcu dostałam od Iwostinu odpowiedź na mojego maila: Szanowna Pani Rzeczywiście nastapiło opóźnienie w wysyłce próbek, za co serdecznie przepraszam. Zapewniam, że wszystkie osoby, które wypełniły naszą ankietę już wkrótce otrzymają obiecane kosmetyki. Serdecznie pozdrawiam Konsultantka IWOSTIN tak więc może jeszcze są szanse na otrzymanie tych próbek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Gratisowe rzeczy z netu. IP: *.arcor-ip.net 08.10.04, 22:31 moze jeszcze ktos zna jakies linki???? Odpowiedz Link Zgłoś
beatagl Re: Gratisowe rzeczy z netu. 08.11.04, 13:26 wielka szkoda Ja sie nie załapałam na pudełeczko bo juz nie ma Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatagl Re: Gratisowe rzeczy z netu. 08.11.04, 14:24 a może któraś z was może takie pudełeczko odstąpić bo ma np. 2, ewentualnie mogę na coś się zamienić Beata Odpowiedz Link Zgłoś
kerstin_wow Re: Gratisowe rzeczy z netu. 09.11.04, 23:06 sa pudeleczka, dzis byly, po 300 z kazdego... Odpowiedz Link Zgłoś