Dodaj do ulubionych

Revlon podkład

17.09.11, 20:59
W osiedlowej drogerii jest duża obniżka na Revlon ColorStay (29zł) i Revlon PhotoReady (30zł). Chciałabym spróbować któregoś z tych podkładów, ColorStay się dobrą opinią jeśli chodzi o krycie i trwałość, ale ma paskudne opakowanie, niehigieniczne, niewygodne etc. zaś Photoready pompkę (typu air-less? dobrze by było...) w związku z czym bardziej skłaniam się ku temu drugiemu. Czy któraś z Was używała? Który Wy byście wybrały?
Obserwuj wątek
    • coco_angel Re: Revlon podkład 17.09.11, 21:46
      no ale czego Ty potrzebujesz? jakie podkladu? mocno kryjacego? czy rozswietlajaco-wygładzajacego?
      To 2 rozne typy podkladow...
      co do niehigienicznosci..pewne typy podkładów musza miec formy wylewane
    • kementari Re: Revlon podkład 18.09.11, 11:10
      Witaj,

Zdecydowanie Colorstay. Są wersje do skóry suchej i tłustej. Jak dla mnie jeden z najlepszych a przy tym ogromny wybór odcieni, zwłaszcza jasnych. Szkoda że nie ma już starszej wersji która miała dozownik.:(

Pozdrawiam
      • coco_angel Re: Revlon podkład 18.09.11, 12:01
        nie rozumiem fenomenu tego podkladu, zawsze go odradzam klientkom jelsi nie potzrebuja mega maski!! a poza tym nie wiesz jakie ma oczekiwania to czemu z gory jej sugerujesz colorstay? moze nie potzrebuje takiej tapety...Colorstay niezaleznie od rodzaju skory jest podkladem megakryjacym, czopujacym bardzo skore, sa inne podklady ladnie kryjace a duzo lepszej jakosci no i nie wysuszajace skory...krem nawilzajacy pod colorstay to cos nieodzownego..
        • malwina79 Re: Revlon podkład 18.09.11, 21:49
          Ja bardzo lubię Colorstay i uważam, że przy umiejętnym nakładaniu go nie ma szans na maskę. Mnie się to nigdy nie zdarzyło.
          • coco_angel Re: Revlon podkład 18.09.11, 22:04
            no baa ja wiem ze klientki masowo kupuja ten podklad, bo niezaleznie co potrzebuja lubia jego mocne krycie,no i kolezanka polecila:)
            podklad jest gestawy i szybko zastyga wiec umiejetnosci nakladania go na pewno trzeba wypracowac..
            Patrzac na efekt i jakosc ja polecam Photoready ale tylko wtedy kiedy chce sie miec wygladzona i rozswietlona twarz, podklad super na sesje fotograficzne..
            Ale wszystko jak powtarzam zalezy od potrzeb skory..
            • claratrueba Re: Revlon podkład 19.09.11, 07:41
              coco_angel napisała:

> no baa ja wiem ze klientki masowo kupuja ten podklad, bo niezaleznie co potrzeb
              > uja lubia jego mocne krycie,no i kolezanka polecila:)

Bo za taką cenę to jest to jedyny podkład o takiej trwałości oprócz rzeczywiście silnego krycia, które doskonale można zredukować używając Revlonu bardzo skąpo na dobrze nawilżona skórę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka