Dodaj do ulubionych

pore minimizer czy biopur?

IP: *.chello.pl 25.05.04, 08:57
szukam czegoś doraźnego do matowienia buzi
zastanawiam się iędzy "gąbeczką" biopur biothermu, a pore minimizerem
clinique (a tu dodtakowe pytanie: instant perfector czy t-zone shine control?)
a może macie jeszcze jakieś pomysły?
nie chcę clarinsa, ani sztyftu pureness bo nie matują, a t-controle nie, bo
się lepi i maże
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa zaśpiewa Re: pore minimizer czy biopur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 09:45
      fajny jest krem Vichy normaderm, ja go stosuję również w ciągu dnia.
      T-controle odradzam, działą na krótko i zostawia wyczuwalna warstwę.
    • Gość: Mikka Re: pore minimizer czy biopur? IP: 80.48.129.* 25.05.04, 11:56
      A próbowałas Bourjois Et Mat. To taki sztyft. Trzeba go dobrze rozetrzec na
      twarzy, bo w przeciwnym razie zaczyna się wałkować. Ale ma podstawowa zaletę:
      matuje na długo. Wytrzymał od 15 do 3 w nocy na weselu. Dla mnie to kosmetyk na
      wyjscia, na co dzień mam troche wrażenie, że obciąża skórę. Producent pisze
      też, że mozna to stosowac na makijaż, ale dla mnie to jakos bez sensu, już
      lepiej uzywac bibułek matujacych (te polecane na forum shiseido są faktycznie
      świetne)
    • Gość: monia76 Re: pore minimizer czy biopur? IP: *.u.mcnet.pl 25.05.04, 15:41
      pore minimizer niby matuje, ale niezbyt nadaje sie pod makijaz. po pierwsze
      dlatego, ze dosc solidnie przesusza i jakby sciaga buzie, a po drugie dlatego,
      ze przy matujacych podkladach bardoz sie walkuje. ja ratuje sie nalozeniem
      kremu nawilzajacego na pore minimizera, a potem dopiero podkladu, ale nie wiem
      czy Tobie o to chodzi
      • Gość: ilka Re: pore minimizer czy biopur? IP: *.243.81.adsl.skynet.be 25.05.04, 19:09
        Nie wydaje mi sie zeby biopur Biotherm (ten z gabka) czy pore minimizer
        Clinique mialy za zadanie matowac. One maja sciagac pory! To nie dokladnie to
        samo wiec o ile biopur swietnie sie sprawdzil na mojej twarzy czyniac pory
        niewidocznymi to efektu matujacego nie bylo wcale. Wrecz przeciwnie - skora sie
        jakos tak nawet bardziej blyszczy bo jest wygladzona. Clinique ma tez w ofercie
        Pore Minimizer T-Zone Shine Control i ten specyfik sluzy do matowienia. Na
        mojej twarzy po tym kremie podklad wogole nie chcial sie rozprowadzac.
        Konsultantka Clinique powiedziala mi ze nalezy wtedy zrezygnowac z podkladu
        matujacego na rzecz lekkiego i rzadkiego podkladu. Teraz to dziala.
        • Gość: dalloway Re: pore minimizer czy biopur? IP: *.chello.pl 26.05.04, 00:06
          moim zdaniem przy zwezonych porach to jest inny polysk - taki zdrowy, anie
          lusterko z tluszczu
          kolezanki matuje, wiec i ja chcialam sprobowac
          dzieki za odp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka