11.11.11, 21:26
WITAM mam 24 lata urodzilam dwie corki i przydałoby się już wyglądać dorośle. a tu moja cera cofnęła sie o parę ładnych lat. jeszcze nigdy w młodości nawet nie mialam takiego problemuu z .... trądzikiem!!!! :/ wygładam jak szesnastolatka z gębą pełną pryszczy!!! nie mam pojęcia juz co robić zeby się tego pozbyć co tylko zaczne coś używać jest tego coraz więcej. swędzi to dziadostwo i wszystko jest prawie rozdrapane już nie mam na to sił pomóżcie prosze co z tym robic? jak sie tego pozbyć i co najlepsze na te ranki by było żeby sie lepiej zagoiło i szybciej przedewszystkim!!! prosze o pomoc
z góry dziekuje wszystkim pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: HELP! 12.11.11, 00:38
      aneczkaskura00 napisała:

> z .... trądzikiem!!!! :/ wygładam jak szesnastolatk
      > a z gębą pełną pryszczy!!!

Jesteś młoda, więc do starszyzny się nie zaliczasz, to problem wielu kobiet. Warto się dowiedzieć, czy to w ogóle trądzik. I jaki.

> nie mam pojęcia juz co robić zeby się tego pozbyć
      > co tylko zaczne coś używać jest tego coraz więcej. swędzi to dziadostwo i wszy
      > stko jest prawie rozdrapane już nie mam na to sił pomóżcie prosze co z tym robi
      > c?

może to alergia, wyprysk kontaktowy z podrażnienia (od kosmetyków, zapachów, żywienia).
      Tak się nie objawia zwykły trądzik pospolity.

> jak sie tego pozbyć i co najlepsze na te ranki by było żeby sie lepiej zagoi
      > ło i szybciej przedewszystkim!!! prosze o pomoc
      > z góry dziekuje wszystkim pozdrawiam

niewiele napisałaś o sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka