jonta 31.05.04, 12:23 kto stosuje szampon Seboderm? prosze o Wasze opinie. Czy naprawde nie wysusza włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia33 Re: Seboderm 02.06.04, 12:43 ja go stosowalam 2 krotnie..jesli chodzi o przesuszanie to moze i nie przesusza (nie stwierdzilam takich efektow u mnie i tak daje odzywke na konce zawsze). za to na łupież i przetluszczające sie wlosy u mnie zupelnie nie dziala:/ mysle jednak ze to kwesta indywidualna.. moze akurat u ciebie bedzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
jonta Re: Seboderm 02.06.04, 14:19 dzieki. napisz co uzywasz. Ja mam straszliwie suche włosy i skóre głowy, a myjac je co 2-dzień -tak sie przetłuszczają-pogarszam jeszcze ten stan. (nie moge stosowac zadnych chemicznych odzywek, szamponow dziecinnych,szarego mydła...) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Seboderm 06.06.04, 12:36 Witam Jeżeli masz „straszliwie suche włosy i skórę głowy”, to poszukaj mocno nawilżających preparatów do włosów. Seboderm jest bardzo dobrym szamponem, ale mam wątpliwości, czy będzie on odpowiedni dla ciebie. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
jonta Re: Seboderm 07.06.04, 08:06 Dziekuje za pomoc.Prosze jeszcze o podpowiedz jaki szampon z tych leczniczych (pozbawinych chemii) jest taki nawilzajacy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś