Dodaj do ulubionych

Krem dla mamy

16.11.11, 11:12
Witam,
chcialabym kupić mamie jakis krem na Gwiazdkę. Mama ma 53 lata. Główny problem to może nie tyle co zmarszczki ale obisła skóra na twarzy. Istnieją jakieś skuteczne kremy na takie problemy? Mogę wydać na prezent ok 150 zl.
Pomozecie??:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Krem dla mamy 16.11.11, 13:42
      alekasia napisała:

> Witam,
      > chcialabym kupić mamie jakis krem na Gwiazdkę. Mama ma 53 lata. Główny problem
      > to może nie tyle co zmarszczki ale obisła skóra na twarzy. Istnieją jakieś skut
      > eczne kremy na takie problemy? Mogę wydać na prezent ok 150 zl.
      > Pomozecie??:)

GENERAL TOPICS SYNCHROCELL Balsam 250 ml. W tej cenie, pomóc mogą tylko specyfiki do ciała, poprawiające elastyczność i jędrność. Te do twarzy, w tej cenie się nie nadają (chyba że retinoidy).
      • alekasia Re: Krem dla mamy 16.11.11, 13:54
        Ok, dzięki:)
        A mogłabyś podać droższe ale do twarzy?:)
    • tosiala Re: Krem dla mamy 17.11.11, 11:59
      Witaj,

Mogę zaproponować Ci krem z firmy Dermika Gold 24 k - zastrzyk młodości krem na dzień i noc dla osób pow. 55 lat.
      Krem jest pełen szlachetnego złota (ca 2,5 mg w słoiczku!), które sprawia, ze zmarszczki i inne objawy starzenia się skóry stają się mniej widoczne. Działanie to wzmocniono składnikami, które rozjaśniają przebarwienia, tonują zaczerwienienia i wyrównują koloryt cery. Kompleks BIOMATRIX4 na bazie 4 naprawia uszkodzony kolagen, odtwarza podściółkę tłuszczową w tkance podskórnej, stymuluje metabolizm w komórkach skóry.
      Cena ok. 85 zł

Do tego możesz kupić Serum z tej samej serii.
      Serum zawiera nanozłoto 24k sprzężone z peptydem, stymulujące syntezę nowego kolagenu. Koncentrat kwasu hialuronowego w dawce 25-krotnie większej niż w luksusowym kremie i stymulator jego syntezy redukują zmarszczki i poprawiają biostrukturę skóry, a koncentrat komórek macierzystych, nadaje skórze biologiczną młodość.
      Serum zaleca się stosować: przed 40. raz dziennie oraz po 40. dwa razy dziennie przed nałożeniem kremu GOLD 24k właściwego dla wieku.
      Cena ok. 65 zł
      Pozdrawiam

Kosmetyki
      • alekasia Re: Krem dla mamy 17.11.11, 14:43
        Dzięki:) poczytam sobie o tych kremach.
    • ostyrka Re: Krem dla mamy 17.11.11, 14:48
      Aleksia a moze cos weganskiego i malo znanego? :-)
      Ja odkrylam ostatnio te firme a Granat to podobno najnowsze odkrycie kosmetologi

www.wiecejnizeko.pl/pl/p/100Pure-Krem-Nawilzajacy-i-Antyoksydacyjny-z-Organicznym-Granatem-SPF2050mlFacial-MoisturizerOrganic-Pomegranate-Antioxidant-hydration-SPF-20/302
      • alekasia Re: Krem dla mamy 17.11.11, 15:01
        Hmmmm, powiem tak: szukam czegoś skutecznego, raczej aptecznego. w sumie to chyba bardziej sklaniam się ku zafundowaniu mamie jakichś zabiegów na twarz, bo pomysłam, że na kremy to już może za późno:/ a może się mylę..
        Jeśli jesteśmy przy zabiegach to co moglybyście polecić:) Oprócz skalpela..:)
    • wesolutka3 Re: Krem dla mamy 22.11.11, 10:08
      Witaj. A powiedz mi skąd jesteś? Jestem kosmetyczką ale z woj. śląskiego , ale może gdybyś mi bardziej określiła czy oprócz braku jędrności, jest jeszcze coś co według Ciebie mamę trapi na skórze? Powiem tak że kosmetyki apteczne są ok ale jest jeden warunek, muszą być dobrze dobrane. A nie wolałabyś mamie zafundować za tą cenę porządnego zabiegu kosmetycznego w gabinecie? 150zł to nie jest mała kwota a na pewno kosmetyczka dobrze doradzi zabieg, ewentualnie poleci coś do domu. Jak chcesz to napisz to postaram się Ci pomóc. Możesz też pisać na maila: maryann@interia.pl. pozdrawiam. Maria Sosinka
      • alekasia Re: Krem dla mamy 22.11.11, 10:29
        Woj. łódzkie, więc na Śląsk za daleko.
        W tym wieku to chyba takie typowe problemy jak brak jędrności, poszarzała cera, zmarszczki. Mama w dodatku ma cere skłonną do pękających naczynek. Myslę właśnie o jakimś zabiegu tylko nie wiem za bardzo jakim. Jakbys mogła coś polecić byłabym wdzięczna.
        Pozdrawiam
        • wiki9611 Re: Krem dla mamy 22.11.11, 19:28
          Myślę że ten krem spełni oczekiwania Twojej mamy chodzi mi o VICHY NEOVADIOL GF
          większych informacji możesz zawsze uzyskać w każdej aptece ,poproś o próbkę tego kremu .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka