Dodaj do ulubionych

! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na noc ?

IP: 153.19.176.* 03.06.04, 13:51
Nie mam jeszcze zmarszczek , więc nie wiem czy już czas na krem przeciwzmarszczkowy ? Generalnie chciałabym coś bardzo odżywczego i nawilżającego.Mam bardzo wrażliwą cerę , dużo rzeczy mnie uczula. Co polecacie ? Wpiszczie nazwy i jak można przybliżone ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:42
      Mam podobna skóre do CIebie suchą i bardzo wrażliwą skłonną do uczulen idealna
      na noc jest krem maseczka nawilżajaca z Yves Rocher Bio Spécific Ré-hydratation
      SOS Masque soif intense ma konsystencję zelu idealnie sie wchłania i swietnie
      chłodzi mozna to uzywac jako zwykła maseczke ale wiem od kolezanek z YR ze
      najlepiej wklepac ja w skóre na noc az sie wchłonie, jest naprawde
      fantastyczna , kosztuje chyba w granicach 50 zł za 50 ml słoiczeka ale w YR
      czesto sa promocje wiec mozesz trafic ja nawet za połowę ceny
      Polecam
      Kasia
    • Gość: Klarysa Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: 62.233.181.* 03.06.04, 14:55
      Moje ostatnie odkrycie to "Hydrain 2" firmy Dermedic(około 34 zł,w aptekach)
      Polecam,bo to najepszy krem do suchej,wrażliwej skóry jaki miałam,a
      doświadczenie posiadam nieliche z problemową skórą.Uwaga!Jest dosyć tłusty,więc
      latem raczej na noc.
      • Gość: trishna Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 21:58
        ptwierdzam, Hydrain to znakomity krem, pod warunkime ze nie uczuli cię zapach
        zielonego jabłuszka
        • Gość: Klarysa Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: 62.233.181.* 04.06.04, 09:06
          Fakt,zapach "Hydrain"jest ...taki sobie,ale raczej nie uczula,co dziwne i
          cudowne,bo mnie uczulały i te nieperfumowane, pozbawione zapachu z wielkim
          napisem <Hypoalergiczny!!!>.Poza tym,odkryłam w tym kremie jedną ciekawą zaletę-
          po nim blednie skóra z rozszerzonymi naczyniami,a to daje mu 10 gwiazdek.Na
          stronie Dermedica można zamówić próbkę tego kremu ,przysyłają po około 2
          tygodniach,czyli można spróbować .Polecm szczerze,bo dość tani ,jak na swoje
          zalety.Tu link:www.dermedic.pl/tlo.html
    • Gość: anka Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:09
      polecamm HydraZen Lancome - 210 zł za 50 ml
      • vitalia Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na 03.06.04, 19:20
        To ja Ci polecę leczniczy balsam Perennial.....Najpierw podleczyć musisz tą
        suchą skórę ,zanim sięgniesz po perfumowane kremy....Ten balsam nawet nie
        pachnie pięknie,,bo ma za zadanie wyleczyć i nawilżyć skórę ,nie śmierdzi
        oczywiście,,ale efekty są zdumiewające Zawiera opatentowany składnik IBR-
        Dormin..pozyskany z cebulek narcyza....250ml. 79 zł NU SKIN.
      • Gość: Nina Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 19:24
        Mam skore sucha i wrazliwa-po HydraZen dostalam takiego uczulenia, ze skora
        zlazila ze mnie platami.Mysle, ze skora skorze nierowna i to, co dobre dla
        jednych-moze byc kiepskie dla innych.Byloby latwiej dobrac dobry- i wcale
        niedrogi krem- gdyby powszechnie dostepne byly probki.
        Pozdrawiam.
        • Gość: anka Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:36
          właśnie - próbki! niestety jak udasz się do sklepu, poprosisz o próbkę to
          popatrzą na Ciebie jak na żebraka
          na szczęście niektóre firmy dają co nieco w gazetach, ale lancome w ten sposób
          się nie dostanie :-(
          • Gość: Nina Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 20:53
            Kup w aptece malenkie pudeleczka na masc i z tym nabojem w torebce idz do
            perfumerii.Standartowo odpowiedza, ze probek nie maja-ale maja zwykle otwarty
            duzy sloik kremu, ktorym moga Ci posmarowac nadgarstek, bo "nie maja w co
            zapakowac".Wtedy wyciagasz pudeleczko, panna sinieje ale nalozyc musi:)Tym
            sposobem przetestowalam kremy pod oczy Chanel i Rubinstein-po prawie 300zl za
            5ml(no moze 10ml).Niestety-uczulily mnie-ale nie wywalilam strasznej kasy, zeby
            sie o tym przekonac.
            Pozdrawiam.
            • Gość: anka Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 21:28
              Tylko jak sobie pomyślę, że do tych słoików z testerami pcha paluchy każdy, to
              jakos odechciewa mi się tym smarować. Taki tester może mi posłużyć jedynie do
              sprawdzenia zapachu czy konsystencji, ale na twarz nie zaryzykowałabym go
              nałożyć.
              Ale może to tylko ja jestem przewrażliwiona, bo nawet swoje kremy wydobywam ze
              słoików łopatkami (kiedyś Eris dodawał do kremów takie łopatki, teraz niestety
              nigdzie tego nie widać). Rewelacyjne są pod tym względem są kremy z
              dozownikiem, np. właśnie HydraZen fluid - wersja do skóry normalnej i mieszanej
              • Gość: Nina Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 22:08
                Mi nakladaly lopatka a wlaciwie wyciskaly z tubki.Zawsze jednak mozesz polozyc
                krem nie na twarz a na zgiecie lokcia lub za uchem-mnie nie zawsze cos uczula
                za pierwszym razem, dlatego jednokrotne "uzycie" organoleptyczne w perfumerii
                jest absolutnie niemiarodajne:)
                Ja od braku probek dostaje juz szalu-najbardziej wkurzaja mnie firmy krzyczace
                na caly swiat o swoich doskonalych specyfikach dla alergikow i wrazliwcow-vide
                AA-a jedyna mozliwosc przetestowania to zakup calej butli/sloika. Ostatni raz
                dalam sie wrobic w AA pare m-cy temu,kupujac mleczko cos-tam-cos-tam hiper-
                super wspaniale wlasnie dla mnie.Zakonczylo zywot szybujac lotem koszacym na
                pobliska budowe, ale oczu i tak nie moglam otworzyc ze 2 dni.
                Pozdrawiam.
                PS.Na noc uzywam Nivea Visage-dla mnie cudo,zero klopotow.Na dzien Shiseido
                Benefiance-rowniez z lopatka, ale ciut nieporeczna.
                • Gość: Anka Pharmaceris A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 09:27
                  Ja polecam z całych sił moje ostatnie odkrycie: linię PHARMACERIS A Erisu - do
                  cery wrażliwej. Absolutny hit to serum regenerujące z wit. C, oraz preparat-
                  ratunek dla cery zaczerwienionej i podrażnionej.
                  Wszystkie preparaty są w pojemnikach z pompką.
    • naila Re: ! 29 lat ,sucha i wrażliwa cera-jaki krem na 04.06.04, 09:28
      Polecam Yves Rocher krem-balsam Minuit na noc z serii Pro Retinol 100%
      Vegetables. Jest rewelacyjny we wszystkim: ma świetną konsystencję, jest
      delikatny, ładnie pachnie, wspaniale się nakłada, dobrze się wchłania, odżywia
      i rewelacyjnie nawilża. Uratował mi w 3 dni cerę przesuszoną słońcem, gdy
      wróciłam do domu po wakacjach bez uzywania dobrego kremu. POLECAM!
      Cena: 59zł, teraz z kuponem 50% zniżki dużo taniej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka