Dodaj do ulubionych

CELLASENE - czy ktoś próbował?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:12
czy któraś z was próbowała tych tabletek na redukcję celulitu?
Postanowiłam wypowiedzieć wojnę swojemu celulitowi i oprócz diety, ćwiczeń,
kremików itp. chcę wspomóc się tymi tabletkami - tylko czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: to znowu ja Re: CELLASENE - czy ktoś próbował? IP: 217.153.44.* 05.06.04, 15:27
      Mam mieszane uczucia... Nie chce sie zachwycac zeby zaraz nie zostac posadzona
      o bycie przedstawicielem dystrybutora itd. To po pierwsze. A po drugie... boje
      sie ze moze sie okazac ze po ich odstawieniu problem pojawi sie znowu ale....

TO JEST REWELACJA!!!!!!!
      Biore drugie opakowanie (juz wlasciwie koncze) i jestem ZACHWYCONA!!!!! Takiej
      zmiany nie spowodowaly u mnie nigdy zadne cwiczenia, dieta ani wklepywanie
      kremow w przedziale cenowym od 10 do 500 PLN....
      Oczywiscie dalej cwicze i katuje sie masazami ale zmiana jest po prostu
      zachwycajaca. Chyba najlepiej zainwestowane 180 PLN w moim zyciu.
      • Gość: ania Re: CELLASENE - czy ktoś próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:28
        hmmm.... ćwiczysz i katujesz się masażami? Może dzięki temu te tabletki tak
        działają!. Cwiczyć mogę, bo lubię - a masaże? jakie? gdzie? No i ile ćwiczysz?
        • Gość: to znowu ja Re: CELLASENE - czy ktoś próbował? IP: 217.153.44.* 05.06.04, 16:56
          cwiczylam i katowalam sie juz wczesniej ;-) i nigdy nie bylo taaaakiego efektu.
          Ale byc moze te moje katowanie jest z opoznionym zaplonem?
          Cwicze 3 razy w tygodniu po 1,5 godz. (taniec) a masuje sie sama (jakkolwiek to
          nie brzmi) codziennie wcierajac krem.
          A zapomnialam dodac ze kiedys uzywalam cellese ale od niego tylko popekaly mi
          naczynka a efekt byl marniutki.
    • Gość: maruda Re: CELLASENE - czy ktoś próbował? IP: *.idea.pl 05.06.04, 19:59
      Preparat ten jest zarejestrowany jako suplement zgodnie z rozporządzeniem
      ministra zdrowia z dnia 19.12.2003 w sprawie suplementów diety. Formalnie nie
      może mieć działania deklarowanego przez producenta, musiałby być lekiem.
      Zawiera też dawkę jodu przekraczającą dobowe zapotrzebowanie. W połączeniu z
      dietą przyjmuje się jodu dwa razy tyle ile trzeba. Miejcie litość dla tarczycy,
      bo leczenie zaburzeń hormonalnych nie jest łatwe.
      • Gość: to znowu ja Re: CELLASENE - czy ktoś próbował? - MARUDA!!! IP: 217.153.44.* 07.06.04, 08:34
        Przyznam szczerze ze zaniepokoil mnie Twoj post ale tez nie bardzo go rozumiem.
        Czy jezeli produkt zostal zarejestrowany jako suplement a nie lek to znaczy ze
        nie dziala tak jak powinien? Czy tez po prostu nie zostal uznany za lek i w
        zwiazku z tym nie leczy???? Mozesz mi wyjasnic co tak na prawde to znaczy? Bede
        wdzieczna.
        • Gość: justy Re: CELLASENE - czy ktoś próbował? - MARUDA!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.06.04, 09:31
          teoretycznie. w praktyce spotyka się przeparaty i identycznych składach i jeden
          jest dietetycznym środkiem spożywczym, a drugi ma status leku. bedzie
          przybywało dietetycznych środków spoż, bo ich rejestracja jest duzo krótsza niż
          leków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka