Gość: Asia IP: 195.245.213.* 07.06.04, 09:53 Cześć dziewczyny zastanawiam się nad zakupem Bazy pod makijaż firmy Inglot. Czy któraś z was używała tego kosmetyku? Jeśłi tak, to czy polecacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: multi Re: Inglot-baza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:46 ja ja mam ale jeszcze rewelacji nie zauwazylam. czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Inglot-baza 14.06.04, 23:50 SWIETNY!!!! pisalam o tym niedawno..chyba wczoraj...nie widzialam wczesniej Twojego pytanka..naprawde podklad fajniej sie rozprowadza,dlugo trzyma,baza matuje nawet na caly dzien...rewelacja..i jest wydajna...warto bylo..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Inglot-baza IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.06.04, 01:36 A ja radzilabym Ci uzbierać ok. 33-35zl i kupić baze Lumene, NA PEWNO sie nie zawiedziesz.Makijaz bardzo dlugo sie na niej utrzymuje, jest delikatna, a na wizazu zbiera najlepsze opinie od ogromnej rzeszy uzytkowniczek.Moze zamiast wyprobowywac zupelnie nieznany produkt, warto kupic cos, czym jest zachwyconych naprawde wiele kobiet.A, jest jeszcze bardzo wydajna! Kropelka wystarczy na cala twarz - rozprowadza sie super. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś