jarka63 05.02.12, 20:00 Z Sephory, nowość. Podoba mi się szczoteczka, ale tyle razy nacięłam się na tuszach tanich i drogich, że nie chcę ryzykować. Może któraś z Was już ma i używa? Oczekuję pogrubienia i wydłużenia, mam krótkie i rzadkie rzęsy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesiam Re: Tusz Outrageous Volume 06.02.12, 00:22 Pieknie skleja i odbija sie na gornej powiece (tuz nad rzesami) podczas malowania. Tez mam krótkie i rzadkie rzęsy. Ten sam problem wystepowal u kolezanki z ladnymi rzesami. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Tusz Outrageous Volume 06.02.12, 14:18 Dzięki Tobie zaoszczędzę 5 dyszek, trochę dołożę i kupię pewnie High Impact Clinique :) Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Tusz Outrageous Volume 06.02.12, 15:36 To samo mialam doradzic :), poszukaj, moze w Twoich Sephorach uchowaly sie zestawy z tym tuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Tusz Outrageous Volume 07.02.12, 20:53 Ale przecież to, ze nie sprawdził się u jednej osoby, nie oznacza, że u Ciebie się nie sprawdzi ;) Jeśli lubisz eksperymentować to go kup, jeśli nie to postaw na coś sprawdzonego :) Mnie strasznie odradzano tusz Benefit BADgal (na kWC tez ma mało pochlebne opinie) zaryzykowałam i okazało się, że ten tusz to strzał w dziesiątkę :) najlepszy jaki miałam. Wszystko zależy od tego jakiego efektu oczekujesz od tuszu i jakie masz rzęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Tusz Outrageous Volume 07.02.12, 21:45 Odbijanie się na górnej powiece wydaje mi się cechą uniwersalną, to kwestia szczoteczki. High Impact mam wypróbowany:) Odpowiedz Link Zgłoś