Dodaj do ulubionych

NORMADERM VICHY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 15:15
CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA KREM VICHY NORMADERM INTERESUJE MNIE TO CZY TEN KREM
JEST NA PRAWDE SKUTECZNY CZY POMAGA NA ZACZERWIENIONA SKÓRE CZY JEST TAK
SKUTECZNY JAK PISZA NA OPAKOWANIU POZDRO PA
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: NORMADERM VICHY IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 10.06.04, 16:34
      dlaczego miałby pomagać na zaczerwienioną skórę? (nie pomaga)
    • Gość: mala Re: NORMADERM VICHY IP: 195.136.49.* 10.06.04, 17:08
      Hej. Ja używam Normadermu już od jakiegoś czasu. Świetnie matuje i jednocześnie
      matuje. Nie wiem czy działa na zaczerwienienia, bo ich nie mam. Ale dla mnie
      jest ok.
      • Gość: kaloo Re: NORMADERM VICHY IP: 213.158.197.* 10.06.04, 18:12
        Jest beeeznadziejny!!!fatalnie nawilża,strasznie ściąga skórę i w dodatku nic a
        nic nie pomaga zlikwidować "niedoskonałości".Niemożliwe używać go na dzień,i
        makijażu na nim nie wykonasz bo cały ci się złuszczy.Poza tym na zaczerwienia
        to o jakimś innym myślałaś,bo ten na pewno nie pomoże...Kupa kasy wydana na
        byle co.Lepiej używaj za mniejsze pieniądze CLEANANCE K Avene-rewelacja!Już po
        1 użyciu zauważysz różnicę.PZDR!
        • b.kobieca21 Re: NORMADERM VICHY 12.06.04, 20:31
          Gość portalu: kaloo napisał(a):

> Jest beeeznadziejny!!!fatalnie nawilża,strasznie ściąga skórę i w dodatku nic
          a
          >
          > nic nie pomaga zlikwidować "niedoskonałości".Niemożliwe używać go na dzień,i
          > makijażu na nim nie wykonasz bo cały ci się złuszczy.Poza tym na zaczerwienia
          > to o jakimś innym myślałaś,bo ten na pewno nie pomoże...Kupa kasy wydana na
          > byle co.Lepiej używaj za mniejsze pieniądze CLEANANCE K Avene-rewelacja!Już
          po
          > 1 użyciu zauważysz różnicę.PZDR!

to zalezy,np.dla mnie to "cudo" z avene nic nie dalo,tylko wyrzuciłam kase w
          bloto.ale za to vichy normaderm super,wyprobowalam najpierw probke i naprawde
          jest w porzadku
    • pocahontas24 Re: NORMADERM VICHY 10.06.04, 19:29
      Krem Vichy polecany jest do skory problemowej.Twoje zaczerwienienia to moze
      skora wrazliwa..no nie wiem...mialam ostatnio problemy na policzku(bolace
      krostki) i bardzo ladnie lagodnieja pod wplywam kremu Normaderm.I nareszcie
      wieczorem klade sie z ladna,przyjemna w dotyku cera ;)

ps.Zanim kupilam krem wyprobowalam kilka probek ktore znalazlam w babskich
      gazetach.Osobiscie polecam:najpierw probka pozniej zakup kremu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka