Gość: StKw IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 09:47 czy moge dodac do bezalkoholowego toniku spirytusu salicylowego, zeby wzmocnic jego dzialanie? i czy to cos temu tonikowi moze zaszkodzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: pytanie ---> tonik do twarzy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.06.04, 09:50 tonikowi nie zaszkodzi. za to skórze raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ama3 Re: pytanie ---> tonik do twarzy 11.06.04, 09:53 ja akurat nie wiem ale jesli chodzi Ci o takie dzialanie odkazajace to polecam Ci taki plyn 'Afrodyta' z apteki jest to plyn przeciw tradzikowi glownie ale ma dzialanie odkazajace i bakteriobojcze zawiera alkohol kosztuje kilka zlotych a co do dolewania spirytusu to moze byc tez tak ze zachwieje sie jakies proporcje skladnikow i moze nie bedzie dzialal jak mam dzialac... ale nie wiem tak sobie dumam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor Re: pytanie ---> tonik do twarzy IP: *.petrus.com.pl 11.06.04, 10:53 Stosując środki z alkoholem przywzwyczajasz skórę do zwiększonej pracy gruczołów łojowych niestety i jeszcze bardziej i szybciej będzie się przetłuszczała. Niepolecam. Odpowiedz Link Zgłoś