Gość: anka IP: *.agh.edu.pl 11.05.04, 22:08 Czy jest jeszcze w sprzedaży? Jeśli tak, gdzie w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: NEUTROGENA CLEAR PORE TREATMENT 11.05.04, 22:19 w wawie w galeri centrium (w GM) mają duzy zapas- może i krakowskiej galerii centrum będa mieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: NEUTROGENA CLEAR PORE TREATMENT IP: *.agh.edu.pl 12.05.04, 10:51 Dzięki, Justy, sprawdzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: NEUTROGENA CLEAR PORE TREATMENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 11:57 czy to jest to samo co visibly refined? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: NEUTROGENA CLEAR PORE TREATMENT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.04, 15:00 A czy mają to wycofać?????!!!!!! Nie żartujcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: NEUTROGENA CLEAR PORE TREATMENT IP: *.agh.edu.pl 12.05.04, 15:18 Słyszałm, że już wycofali, nie wiem, czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: NEUTROGENA CLEAR PORE TREATMENT IP: *.agh.edu.pl 12.05.04, 18:04 Właśnie kupiłam ostatnią sztukę w Galerii Centrum w Krakowie, pani nie potrafiła mi powiedzieć, czy będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: NEUTROGENA CLEAR PORE TREATMENT 12.05.04, 18:14 to nie jest to samo, co Visibly. toto jest przezroczyste, ma BHA i było moim pierwszym - nieświadomym - zetknięciem się z kwasami, kiedy wsmarowałam całą tubkę w nos, na przestrzeni ok. 6 miesięcy, łudząc się, że zaskórniki znikną :))). było b/z. Odpowiedz Link Zgłoś