Dodaj do ulubionych

depilacja kraków

06.05.06, 23:41
wybieram się na laser w krakowie, czy ktoś ma jakies doświadczenia? bo ceny są
wszędzie podobne, ale sprzęt inny!
Obserwuj wątek
    • niunia254 Re: depilacja kraków 11.05.06, 11:07
      Hej ja bylam w Dermedzie w Krakowie. Dla mnie ok ale za drogo. Poszukam czegoś
      tańszego nawet mysle zeby przy okazji do Warszawki sie wybrać na lightsheera.
      Mysle o Studio Laser. Ale jeszcze nie wiem bo oplacaloby mi sie tylko przy
      okazji to zrobić. Kurde w Warszawie są najtańsze te zabiegi. W Krakowie drozej.
    • niunia254 Re: depilacja kraków 11.05.06, 13:02
      Hej ja bylam w Dermedzie w Krakowie. Dla mnie ok ale za drogo. Poszukam czegoś
      tańszego nawet mysle zeby przy okazji do Warszawki sie wybrać na lightsheera.
      Mysle o Studio Laser. Ale jeszcze nie wiem bo oplacaloby mi sie tylko przy
      okazji to zrobić. Kurde w Warszawie są najtańsze te zabiegi. W Krakowie drozej.
      • margolcia_x Re: depilacja kraków 14.05.06, 16:41
        ale trzeba doliczyć bilet i telepać się długo w te i wewte :/
        a czy zabieg przyniósł oczekiwane skutki??
        najtaniej w kraku widziałam ofertę laseroterapii (laseroterapia.pl), ale nie
        wiem czy ich sprzęt jest skuteczny..
        • niunia254 Re: depilacja kraków 16.05.06, 21:48
          moze masz i racje ale chciałam wejsc na stronę tej laseroterapii i nigdzie nie
          moglam jej zanleżć - strona nie działa. Podejrzewam ,że to jakaś lipa więc
          raczej odradzam. Sprawdz jaki majalaser i zapytaj sie na forum powinni
          odpowiedzieć
          • margolcia_x Re: depilacja kraków 17.05.06, 07:48
            myślę, że jednak wybiorę się do dermedu.. czy byłaś zadowolona z zabiegu i efektów?
            • niunia254 Re: depilacja kraków 17.05.06, 16:31
              tak bylam - jest ok chociaż bez specjalnej rewelacji. Mam jakiś niedosyt i może
              spróbuję jeszcze gdzieś indziej...
              • margolcia_x Re: depilacja kraków 18.05.06, 21:45
                ja wybieram się na dniach, serdeczne dzięki za informację. jeśli dowiem się
                czegoś ciekawego dam znać. powodzenia :)
    • marta.dd Re: depilacja kraków 07.06.06, 22:24
      Słyszałam wiele pozytywnych opini na temat dermedu. Sama się tam wybieram... Czy
      wiesz jak trzeba być przygotowanym na pierwszą konsultacją przed depilacją bikini?
      • kkkaaasssiiiaaa4 Re: depilacja kraków 25.06.06, 11:44
        ja bylam w klepoatrze w plazie i w revison na zwierzynieckiej. jestem jeszcze w
        trakcie zabiegow, wiec ciezko mi porownac sam efekt, ale:
        klepatra: profesjonalny gabinet kosmetyczno dermatologiczny, wizyta u pani
        dermatolog fratis przed pierwsza wizyta (jak ktorys z zabiegow wogole nie
        zadzialal to pani dermatolog jeszcze raz mnie gratis obejrzala), atmosfera
        zupelnie inna niz w revision, pani kosmetyczka wykonuje zabieg i wlasciwie nic
        nie mowi, nawet o zabiegu, ktory przeprowadza. no ale dosc profesjonalnie to
        wygladalo, po zabiegu oblozono mnie lodem, zeby uspokoic skore, raz przy
        podraznieniu posmarowano mnie mascia. ale kontakt z gabinetem tylko droga
        telefoniczna, no albo bezposrendio. Maja bardzo duzo klientek - ciezko jest z
        terminem.
        Natomiast w revision pustki - termin do wyboru do koloru, co troche mi sie
        wydalo podejrzane. laser ten sam, ceny porownywalne. gabinet wyglada troche
        mniej profejsonalnie, w sumie tylko recepcja i pokoj z fotelem i laserem. ale
        obsluga przemila. proba testowa gratis. pani wykonujaca zabieg bardzo mila,
        pomocna, sluzyla nie tylko rada, opowiadala dokladnie co robi i ogolnie bylam
        bardzo zadowolona z sposobu w jaki przeporawdzono zabieg.
        No i chyba tyle porownania, na razie kontynuuje zabiegi w obu gabinetach na
        roznych czesciach ciala, jak sie rpzekonam w ktoras strone to dam znac :)
        • raszelika Re: depilacja kraków 02.01.07, 00:39

Kasiu i jak Twoje zabiegi? jak efekty?
          Ja bylam na pietrwszym zabiegu w Revision. Moje odczucia do wizyty ;podobne do
          Twoich...choc jestem troszkę przerazona sladami po oparzeniach na jednej
          nodze....placki po poiwerzchownym oparzeniu na ok 5 mm srednica... wyglada na
          to ze powierzchowne, ale jak strupek odpada, zostają takie jasniejsze
          plamy...boje sie ze to bedą takie blizny co się nie bedą opalac, jak po
          skaleczeniach, przecieciach...:( zamiast czerwonych kropek po depilatorze, bede
          miec biale plamy? :((((

kkkaaasssiiiaaa4 napisała:

> ja bylam w klepoatrze w plazie i w revison na zwierzynieckiej. jestem jeszcze
          w
          >
          > trakcie zabiegow, wiec ciezko mi porownac sam efekt, ale:
          > klepatra: profesjonalny gabinet kosmetyczno dermatologiczny, wizyta u pani
          > dermatolog fratis przed pierwsza wizyta (jak ktorys z zabiegow wogole nie
          > zadzialal to pani dermatolog jeszcze raz mnie gratis obejrzala), atmosfera
          > zupelnie inna niz w revision, pani kosmetyczka wykonuje zabieg i wlasciwie
          nic
          > nie mowi, nawet o zabiegu, ktory przeprowadza. no ale dosc profesjonalnie to
          > wygladalo, po zabiegu oblozono mnie lodem, zeby uspokoic skore, raz przy
          > podraznieniu posmarowano mnie mascia. ale kontakt z gabinetem tylko droga
          > telefoniczna, no albo bezposrendio. Maja bardzo duzo klientek - ciezko jest z
          > terminem.
          > Natomiast w revision pustki - termin do wyboru do koloru, co troche mi sie
          > wydalo podejrzane. laser ten sam, ceny porownywalne. gabinet wyglada troche
          > mniej profejsonalnie, w sumie tylko recepcja i pokoj z fotelem i laserem. ale
          > obsluga przemila. proba testowa gratis. pani wykonujaca zabieg bardzo mila,
          > pomocna, sluzyla nie tylko rada, opowiadala dokladnie co robi i ogolnie bylam
          > bardzo zadowolona z sposobu w jaki przeporawdzono zabieg.
          > No i chyba tyle porownania, na razie kontynuuje zabiegi w obu gabinetach na
          > roznych czesciach ciala, jak sie rpzekonam w ktoras strone to dam znac :)
    • abreh3 Re: depilacja kraków 05.11.14, 21:01
      Właśnie byłam na depilacji bikini w "Creative" przy 29 Listopada. Nic mnie nie bolało!!! Fajnie :) Podobno to najnowocześniejszy laser w Polsce. Dla blondynek to ważne, że usuwa nie tylko czarne włoski, ale tez te jasne.
      Ja jestem zadowolona: czyściutko, miło i TANIO!!! za bikini zapłaciłam chyba 89 pln, nie wiem dokładnie ile bo jeszcze zrobiłam sobie kawitacyjne oczyszczanie twarzy i regulację brwi i płaciłam za wszystko razem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka