jazz_b 12.06.04, 22:37 Oglaszam za otwarty.Ciekawa jestem waszych zdan i opinii. Mi bardzo pasowal firmy Norel.I ponoc L'Oreal w turkusowej tubce tez jest dobry.Nie mialam ale sie namyslam. A jakie sa wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.77.classcom.pl 14.06.04, 20:00 Sól do kąpieli Farmony jest fantastyczna! Po kilku kąpielach już widzę, że skóra jest bardziej jędrna. Krem Avonu jest całkiem niezły, ale nie stosowałam go regularnie, więc niech ktoś inny się wypowie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:07 Ja stosowalam: Dermedic - cellu end ( 2 opakowania)- zle sie wchłaniał, zapach taki sobie , konstystencja -zbyt rzadki Avon - cellu sculpt ( 2 opakowania>)- wchłania sie szybko, zapach -piekny :- ) ,konstystencja- krem / balsam , nie za rzadki nie za gęsty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 12:03 ale jakie działanie i efekty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
reno11 Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 15:37 ja stosowałam w zeszłym roku D-Stock Vichy, zużyłam 2 opakowania, smarowałam raz dziennie i efekty były super, naprawdę wygładzona skóra, tylko trochę wysusza, trzeba stosować balsamy nawilzające, ale jest ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Preparaty guam IP: *.212-33.bia.tkb.net.pl 16.06.04, 23:34 Osobiście używam tych dwóch preparatów i jestem zaskoczona ich działaniem www.guam.net.pl/product_info.php?products_id=50 www.guam.net.pl/product_info.php?products_id=46 Polecam wszystkim Paniom szczególnie bexter ponieważ mozna do niego dokupic juz tansze uzupelnienia do bandazy. Odpowiedz Link Zgłoś
sedona Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 20:10 Clarins moim zdaniem jest nie do pobicia, teraz kupilam shiseido i sprobuje jak to dziala, ale od 2 lat uzywam Clarins i jest naprawde super. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 22:58 Do autorki. Nie kupuj tego zelu z loreala jest do niczego. Uzywalam kilku preparatwow na celulit ale najlepszy okazal sie D stock jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
annaoke Re: Ranking preparatow na cellulit 15.06.04, 23:07 Prawda jest taka że wszystkie preparaty na cellulit w ogóle nie działaja. Producenci nabijaja kabzę i żerują na naiwności klientek. Preparaty te jedynie lekko wygładzaja naskórek--ale tyle potrafi nawet zwykły tani balsam. Wiem co mówie- bo dużo na ten temat czytałam min. wypowiedz dr. Noszczyk. Na cellulit tylko dieta i ćwiczenia, więcej ruchu.Basen , rower itd. Czasem wystarczy zrzucic np 2 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 08:52 Po części prawda, a po części nie. Ćwiczenia znakomicie poprawiają sylwetkę, redukują zbędne centymetry, wysmuklają ciało, a organizm nabiera kondycji, co też jest ważne. Niestety nawet najbardziej morderczy trening nie poprawi wyglądu skóry. Do tego potrzebne są masaże, kąpiele, kremy, itd. Od 12 lat aktywnie uprawiam sport. Uważam że jest on wręcz niezbędny do zachowania zdrowia, młodości oraz pięknej sylwetki, ale nic nie zdziała na jakość skóry i rozstępy. Do tego potrzebne są kosmetyki. W przypadku mojej skórki pomarańczowej doskonale sprawdzają się preparaty z wyciągiem z bluszczu i algami z Bretanii. Właśnie dlatego produkty Farmona z serii Nivelazione Woman działają wspaniale. Uwielbiam sól do kąpieli, peeling i krem ujędrniający. Ten ostatni wmasowuję przy pomocy nakładki z wypustkami naciskając ile sił, tak jak to robiła moja masażystka. Masaż ujędrniający nie może być przyjemnym głaskaniem, bo to mija się z celem, którym jest pobudzenie krążenia. Bardzo dobrze sprawdzał się żel antycellulitowy z dawnej serii Yves Rocher. Teraz zmienili nazwę linii i skład, że o wywindowaniu cen nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 11:08 annaoke napisała: > Preparaty te jedynie > lekko wygładzaja naskórek--ale tyle potrafi nawet zwykły tani balsam. tu się trochę mylisz, przecież nawet nie każdy tani balsam tak samo dobrze nawilża. są też preparaty, po których widać ujędrnienie skóry, po innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karalooh Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.icpnet.pl 16.06.04, 13:22 jasne ze krem nie odwali za nas calej brudnej roboty, ale jezeli stosujemy go jako uzupelnienie do cwiczen i odpowiedniej diety, pomoze szybciej osiagnac cel; ja polecam dermedic- cellu end2, uwazam ze jest tak samo skuteczny jak nowy vichy- liposyne, a kosztuje mniej(60zl). Jednak najlepsze efekty daje Body Creator firmy Shiseido, chociaz cena powala(187zl)i niestety troche wysusza przy dluzszym stosowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Ranking preparatow na cellulit IP: 62.233.197.* 16.06.04, 14:39 Ja też stawiam na Cellu End. Wg mnie super się wchłania, ma bardzo przyjemny zapach (pewnie rzecz gustu, bo jedna z moich poprzedniczek napisała coś odwrotnego :) W niektórych aptekach można kupić 2 opakowania w cenie jednego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Ranking preparatow na cellulit - Cellu End IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 15:17 > W niektórych aptekach można kupić 2 opakowania w cenie jednego w których? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 15:50 1. Nivelazione Woman moj nr 2: pomarańczowy Ziaja Odpowiedz Link Zgłoś
avokado1 Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 15:56 Te preparaty działają na waszą podświadomość ..bo na pewno nie na cellulit Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Ranking preparatow na cellulit 16.06.04, 16:17 Awokado też nie należy do owoców z gładką skórką;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:28 Stosuję 3 miesiąc L'oreala.Miałam cellulit 2 stopnia,teraz dopiero po ściśnieciu uda coś widać.Wcześniej nawet na stojąco...:(Kupiłam jeszcze specjalny masażer- coś w stylu Cellesse Philipsa-oraz oliwkę Ziaja Lipocell Blocker.Efekty sa bdb.Dziewczyny, nie myślcie ,że po 1 miesiącu pozbędziecie się cell nawet przy Dstock czy Liposyne-trzeba dużo wysiłku, cierpliwości.Masaż to podstawa,więc masujcie się,to daje najlepsze efekty.I pijcie herbatę Pu- erh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Ranking preparatow na cellulit IP: *.torun.dialup.inetia.pl 17.06.04, 07:33 Norel Odpowiedz Link Zgłoś