konwalia55 02.03.12, 23:15 dziewczyny, czy w tej perfumerii sa oryginalne produkty? perfumy, kosmetyki do makijazu? bo mam watpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koolair Re: perfumeria Dolce.pl 05.03.12, 11:13 jak juz chcesz zamiawiac przez internet to polecam perfumieria.pl - to najstarsza perfumeria internetowa z ogormna iloscia kupujacych, nigdy sie nie zawiodłam - ceny bardzo przystępne i oczywiscie wszystko oryginalne.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-lena1506 Re: perfumeria Dolce.pl 05.03.12, 14:25 Kupiłam raz perfumy w Dolce, wyglądały jak oryginalne, ale chyba takie nie były. Zapach niestety różnił się od tego kupionego w perfumerii stacjonarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: perfumeria Dolce.pl 05.03.12, 15:34 dziekuje Wam bardzo :) niestety i ja mam wrazenie, ze oferta nie jest oryginalna (przynajmniej czesciowa), wody Lacoste i Lanvin i podklady Lancome na pewno nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: perfumeria Dolce.pl 05.03.12, 15:48 Ja także polecam Perfumeria.pl:-) Odpowiedz Link Zgłoś