Dodaj do ulubionych

cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!!

IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 17.06.04, 10:39
Moze cos fajnego znacie - a jesli nie - podzielcie sie informacjami jesli cos
sie nie sprawdzilo. Mam dlugie, krecone wlosy po trwalej, juz lekko oklaple,
suche, na razie niespecjalnie zniszczone. Szukam pianki lub zelu ktore
zdefiniowalyby loki, podkreslily je, nadaly polysk i nie wysuszylby ich. Z
dotychczas uzywanych polecam:

zel Renee Blanche supermocny - ladnie podkresla loki i cudnie pachnie, ale
raczej nie nawilza dlatego chce zmienic

Odradzam:
Artistee Eugene Perma - galaretka do wlosow kreconych - to wcale nie jest
galaretka tylko ciekly fluid ktory NIC NIE ROBI oprocz tego ze sporo kosztuje

Wella - pianka z woskiem z tej nowe serii Shock Waves - okropnie skleja i
przetluszcza nawet suche wlosy i niszczy je.

Obserwuj wątek
    • katija1 Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! 17.06.04, 11:18
      witaj,

ja zużyłam cała pianę welli z tej serii shock waves i wydawała mi sie ok. czemu
      mowisz, ze niszczy?
      kupiłam sobie tez krem z tej serii-całkiem całkiem.
      ja na okrągło wynajduje nowe wynalazki. lubie kosmetyki Johna Friedy, niestety
      nie ma ich w PL.
      z kosmetykow dostepnych u nas wypróbowałam juz wszystko.
      teraz mam zamiar kupic cos z Goldwella.
      • Gość: sniegotka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 17.06.04, 11:34
        Hej Katija - moim zdaniem ta pianka niszczy po skleja niemozliwie i placze wlosy,
        po umyciu sa jakies matowe, nie lubie jej bardzo. W porownaniu z tym zelem Renee
        Blanche - ta pianka wypada koszmarnie.
        Jeszcze mi sie przypomnialo:
        Tigi Curl Jam - BOSKI, ale juz wycofali. Piekne, blyszczace zadbane loki (jesli
        ktos wdzial to gdzies to kupie w kazdej cenie)
        Za to nastepca Tigi Curl's Rock czy jakos tak - slabiutko, bardzo skleja i placze
        :(( Mam jeszcze ochote na pianke z tej serii.
        Johna Friede mialam, serum na mokre loki jest ekstra, pieknie sie blyszcza i sa
        minimalnie obciazone. Pianka JF nie daje sobie rady nietety, wlosy sa po niej
        sianowate.

• Gość: sniegotka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 17.06.04, 14:47
          dziewczyny, nie wierze ze oprocz mnie i Katji wszystkie macie proste wlosy!!!

• Gość: madusiak Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.aster.pl 17.06.04, 19:47
      tafta pianka zolta uelastyczniajaca wlosy
      • sniegotka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! 18.06.04, 10:50
        up!

• dida Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! 18.06.04, 13:40
          ja tez mam krecone i musze powiedziec ze juz zwatpilam. szampony w wiekszosci
          bardzo pusza wlosy-cos czego nieznosze.
          mialam to egenee perma no i rzeczywiscie-zelik ktory nic nie daje.
          troche przygladzal wlsoy wosk ale trzeba czesto myc i uwazac- fajny byl z
          joanny- nie taki gesty, mozna bylo dozowac dokladnie ilosc. gorszy z welli-
          twardy, grudkujący.
          zele ogolnie-odpadaja-sklejaja, usztywniaja, trudno wlosy pozniej rozczesac.
          pianki podobnie (czasem) ale odkrylam niedawno pianke z woskiem z welli (nie ta
          shoch waves) - na razie jestem najbardziej zadowolona - nablyszcza, wygladza,
          podkresla skret.
          mleczka prostujace gl. kleja i jeszcze bardziej skrecaja. wogole wiekszosc
          srodkow do stylizacji jest bardzo nieprzyjemna w stosowaniu-klei sie do wlosow,
          rak, wolno wchlania, pozostawia depozyt.
          mialam gume z loreala-zapach kokosowy przyparwial mnie o mdlosci choc ogolnie
          wygladzala troche, podkreslala skret i nie obciazala bardzo. nie sklejala.
          krem do stylizacji z lanzy- podkreslal loki ale byl nieprzyjemny w uzywaniu i
          zostawial depozyt. troche wygladzal.
          serum z profesjonalnej linii z shwarzkopfa - ok bardzo -wygladza odrobine, ale
          nablyszcza, ksztaltuje loki i jest przyjemne.
          serum do wygladzania z garniera-wygladza odrobine ale pielegnuje wlosy i je
          troche uklada, wchlania sie i nie tlusci sie na wlosach. lepsze niz to serum do
          koncowekk z avonu.
          schock waves-kremy do lokow i ten drugi do utrwalania- paradoskalnie ten
          utrwalajacy lepiej sie sprawuje jesli idzie o loki, bardziej kreci. nawet juz
          po wyschnieciu stojac na wietrze poskrecal mi mlosy przy twarzy a niby powinny
          zostac takei jak je ulozylam :) niestety mam wrazenie ze te kremy wysuszaja,
          niscza wlosy. trzeba uzywac w minimalnej ilosci bo zostawiaja bialy osad. moga
          skejac.

zauwazylam ogolnie , ze kosmetyki profesjonalne niewiele sie roznia, niestety
          nie sa lekiem na zniszczone czy nieusluchane wlosy. przy odrobinie wprawy mozna
          wyczarowac podobne efekty i tanimi i drogimi srodkami. kupilam pare drozszych
          kosmetykow (m.in. odzywki lanzy) i bylam zawiedziona.
          • Gość: Amy Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 18.06.04, 16:31
            Ej sluchajcie wiecie moze czy do wlosow kreconych nadaje sie pianka Timotei??
            LAdne sa po niej wlosy?? Chcialabym miec blyszczace loczki :) Ale chyba to
            tylko marzenie...:P
            • sniegotka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! 18.06.04, 17:23
              Dida, co to za pianka z woskiem Welli??? czyzby profesjonalna??? Ja juz pisalam
              ze z woskiem to zalazlam tylko te Shock Waves, nienawidze jej, lepi sie
              niemilosiernie, robi mi koltuny na glowie :((
              Z niewypalow wymienie jeszcze fluid z serii prof. Swarzkopfa - Osis cos z twist
              curl w nazwie, z alkoholem denat. na I pozycji. Tak strasznego siana nigdy na
              glowie nie mialam. Wlosy wysuszyl na wior - ledwo odratowalam.

• Gość: dida Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.06.04, 12:16
                sniegotka, panka marketowa welli-design. taka niebieska. ale jesli jej nie
                widzialas to moze z niej sie wycofuja?????? ja ja nakladam na mokre wlosy i w
                ten sposob wlasnie ladne przynosi efekty.
        • Gość: kara Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 18.06.04, 20:52
          moze nie stylizyacji a pielegnacji-
          chwale sobie sunsilk do wlosow kreconych :)
          szampon-ok; odzywka ze splukiwaniem-moze byc; odzywka bez splukiwnia-najlepsza!
          prawie nie obciazaja wlosow a rozczesuja sie bez wiekszych problemow ;)
          no i loki sa jak trzeba
          pozdrawiam
    • Gość: madusiak Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.aster.pl 19.06.04, 00:21
      ogólnie rzecz biorąc to przejechałam się na wszelakich specyfikach specjalnie do
      kręconych włosów. Owszem loki były ale nieanturalne, obciązone i po 1 dniu
      sklejone jak dredy. Juz chyba najlepsza była odzywka Sunsilk. Dla mnie
      najwspanilsza jest seria z jedwabiem Gliss Kur. Włosy są miękkie, loki
      naturalne, pieknie skręcone (śmieje sie czasm że po umyciu głowy mam loczki jak
      amorek) Niestety jest też minus- ta miękkośc powoduje, ze włosy sie puszą nieco,
      ale wole to niż sklejone dredy.
    • Gość: curly Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: 213.173.205.* 19.06.04, 09:28
      Hej,
      Ja też z tych kręconych:)
      Przede wszystkim chciałam zauważyć ze przy takich włosach wszystko jest ważne:
      szampon, rozczesywanie, i coś do układania.
      A więc po kolei.
      Mnie dobrze służy szampon Timotei z ekstraktem z bawełny. Nie wiem czemu, ale
      po innych szamponach nie mogę dojsc do ładu z włosami.
      Po myciu włosy rozczesuję grzebieniem o grubych zębach i nakładam trochę odżywki
      (zazwyczaj gęsta maska Joanny w tubie - pomarańczowa). Ugniatam włosy
      Delikatnie owijam włosy ręcznikiem na chwilę, a potem stosuje żel do włosów
      (np.z rzepą Joanny)Ugniatam włosy, aby miały skręt i tyle(ja spinam je jeszcze
      klamrą do góry). Po wysuszeniu rozrzucam włosy i czasem jeszcze utrwalam.
      A teraz o kosmetykach.

Z powyższych kosmetyków miałam:
      - żel Schwarzkopfa Osis (do nabycia u fryzjera). Ten zel najlepiej stosować do
      wususzonych włosów do ułozenia ostatecznego kształtu fryzury. Nakładać tak jak
      piankę. Ogólnie dla mnie dobry.

- Sunsilk dla włosów kręconych - krótko- cała seria do bani!

-płyn do układania Garnier Fructis Style, wersja do włosów kręconych - dobry,
      ale tez tylko do ostatecznego ułozenia i utrwalenia.

Dobrej pianki nie znalazłam....

Po ułozeniu włosów trzeba unikac rozczesywania, przeczesywania, bo włosy wtedy
      sie puszą i loki tracą kształt.

Pozdrawiam

• Gość: Jessica Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.autocom.pl 19.06.04, 11:29
        :))) Ja tęz z tych z kręconymi :)

Powiem Wam, że jeśli chodzi o włosy kręcone i kosmetyki do nich czuje wielki
        niedosyt jesli chodzi o nasz polski rynek...
        Szukałam, wyprobowalam prawie wszystko... moje wrażenia :) ;

(problem tylko w tym ze ja zabardzo nie pamietam nazw tych produktów :( )

- przez dlugi okres czasu uzywalam szampony i odzywki do wlosow z fructis'a
        chyba do przetluszczajacych sie wlosow... a raczej napewno. Bardzo rzadko
        splukiwalam odzywke...
        - rowniez z fructisa uzywalam takie psikadlo... okolo 13-14zł do loczków..
        na mokre wlosy, zero suszenia... calkiem nie zle , chociaz troche skleja
        wlosy...
        -jako osoba z ciemnymi wloskami kpilam sobie ostatnio timotei z henna
        (+odzywka) wlosy poprostu jakby w nie piorun trzasnął ;-)
        - i wiele wiele innych... :P

ale najwazniejsze to by uzywac szerokiego grzebienia, odzywki bez splukiwania
        poniewaz obciaza wlosy i automatycznie nasze wloski lepiej sie skrecaja, nie
        uzywc suszarki. Najczesciej chodze z mokrymi wlosami spac i rano wstaje z
        wielka burza lokow ktora najczesciej ujazmiam jakims zelem... ostatnio Loreala
        dajacy efekt mokrych wlosow. Kupilam go w sklepie fryzjerskim... jest bardzo
        dobry. I w porownaniu z innymi zelami do wlosow moge powiedziec ze jest
        wzglednie rzadki.. i moze w tym tkwi szkopuł???

oj napisalam sie..

ps. wszyscy znajomi ktorzy uslyszeli ode mnie ze ja sie czesze "od mycia do
        mycia" zdziwili sie bardzo :) :)oj.. nie chce wiedziec co by bylo gdybym
        inaczej robila.. :P

pozdrawiam
        • Gość: sniegotka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 19.06.04, 11:51
          Hi hi, ja mam tak samo, tez czesze sie od mycia do mycia, a myje wlosy ze 2 razy
          w tygodniu. I tez mam tak jak madusiak - niektore srodki do stylizacji (np. ta
          pianka Shock Waves nad ktora sie tak pastwilam i ten krem Rock Curls Tigi)
          powoduja nastepnego dnia DREDY, koltuny, zeby to rozczesac trace pol dnia i
          mnostwo wlosow. Ale moze dlatego ze moje sa bardzo cienkie ale geste...
          Z odzywek dobra jest Johna Friedy do kreconych, mam niemiecka wersje kupiona
          dzieki kolezance, zostalo jeszcze troche i jak na razie to daje najlepszy efekt.
          Maska z tej serii (wondercurl) jest mniej obciazajaca (o dziwo!) i juz nie daje
          takiego rezultatu. Jak juz pisalam swietne jest serum Johna Friedy na mokre
          wlosy, tylko wlosy sie po jakims czasie przyzwyczajaja i juz nie ma takiego
          spektakularnego efektu jak na poczatku. Niezle tez bylo serum Kerastase w
          czerwonym pojemniczku z filtrami z serii przeciwslonecznej, naklada sie na suche
          i ulozone wlosy, nadaje to piekny polysk i lekko zmiekcza (np. jesli wlosy sa
          sztywne po zelu lub piance).
          Z odzywek u mnie komletnie sie nie sprawdzila odzywka w sprayu Loreala Power Care
          Energy Spray - wlosy jakies takie slabe i malo konkretne, za bardzo miekkie,
          przyklepane do czaszki. Ale troche lepiej sie po tym rozczasywaly.

• Gość: JESSICA Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.autocom.pl 19.06.04, 12:14
            a wiesz... w przyszlym tygodniu będę w Londynie i coś mi się widzi ze
            wyprobuje tego Johna F :) :) :) pozdroffki :)
          • Gość: curly Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: 213.173.205.* 19.06.04, 12:20
            Ja myję codziennie i podobnie jako kolezanka, tez na noc.
            Kolejna noc w takich ułożonych, pożelowanych, utrwalonych włosach kończy sie
            bałaganem na głowie.
            I tez nie suszę suszarką, bo lubi zrobic sie siano. Najlepiej pozwolic włosom
            samym wyschnąć.

hehe tez sie nie czeszę...tylko przy myciu włosów:)
            • Gość: sniegotka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 19.06.04, 12:30
              No wlasnie, ja myje rano, raz w tygodniu wstaje o 6, drugi raz jest na szczescie
              sobota albo niedziela wiec zrywac sie nie musze. Raz myslalam, ze sobie zycie
              ulatwie jak umyje wieczorem, rano szok: efekt a'la Alla Pugaczowa, musialam
              nalozyc tone zelu i umyc wieczorem. Zima jest gorzej bo nie mozna wyjsc z mokrymi
              i musze troche podsuszyc. Ale latem chowam suszarke gleboko do szafy. Pomiedzy
              myciami dokladam tylo zelu albo pianki i nie czesze.

• Gość: curly Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: 213.173.205.* 19.06.04, 12:45
                Żeby nie było tego efektu, jak Ty to nazywasz a'la Pugaczowa, spinam mokre
                jeszcze włosy klamrą i ide spać - mnie pomaga :)
        • Gość: kara Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 19.06.04, 13:06
          no, widze ze nie jestem sama ;)
          wlosy myje raz w tygodniu, no, w okresie letnim dwa
          staram sie rano, ale ze schna dlugo to roznie z tym bywa
          a rozczesuje tylko na mokro, zaraz po myciu
          wygoda wygoda- ale z tym czesaniem to tez trzeba sie czasem napracowac ;)

a tak na marginesie to sie nie spodziewalam ze jest tyle roznych srodkow!
          cos czuje ze troche poeksperymentuje ;) - chociaz sunsilk sie naprawde dobrze sprawdza
          ale jak widze- co osoba to inne spostrzeznia
          tyle ze nie kazdemu pasuje to samo

pozdrawiam wszystkie zakrecone
          • Gość: Amy Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.06.04, 13:30
            Ja uzywam Szamponu do wlosow znisczonych L'oreala i na to nakladam serum
            Sunsilka do kreconych! I mam loczki :)
            • Gość: amelia Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.06.04, 20:35
              up
              • Gość: 123 Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 19.06.04, 20:39
                A może odrobina nafty kosmetycznej roztartej w dłonich po myciu potrzymać
                chwilke i spłukać ciepłą wodą? Ja tak czasem robie i musze powiedzieć włosy sie
                ładnie układają i nie sa obciążone a loki podkreślone. Pozdrawiam
                • Gość: madzi1 Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.06.04, 23:15
                  a ja mam teraz kerastase szampon i odzywke, wczoraj nalozylam to mleczko
                  sunsilk i bylo super, sliczne loczki bez siana, ale poszlam spac i sie
                  zmechacilam :)
                  mam tez pianke wella design do wlosow kreconych kiedys byla dla mnie super, ale
                  ostatnio jakos mi nie odpowiada, mialam tez ta z woskiem ale nie lubie jak mi
                  sie wlosy kleja po tym, chociaz wygladaja niczego sobie,
                  mialam tez jakas taka wode yr do ukaladania lokow, niezla juz na podsuszone
                  wlosy, ale bez rewelacji, moge bez niej zyc
                  a teraz planuje jeszcze kupic pianke albo krem (czy cos takiego) kerastase
                  a wogole super efekt byl po szamponie elseve do suchych wlosow i po odzywce
                  kerastase - sliczne loczki :) jak mi sie szampon kerastase skonczy to sie chyba
                  na elseve przerzuce :)
    • Gość: agnieszka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 00:25
      mleczko sunsilk, polecam
      • Gość: Amy Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 20.06.04, 11:21
        A jaka jest cena tej odzywki Keratese??
        • Gość: madzi1 Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 16:37
          Amy - odzywka 80 zl i szampon niestety tez tyle samo
    • Gość: Yubiri Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.06.04, 11:30
      Ja mam krecone włosy i ostatnio zakupiłam sobie tzw. sprężyne do włosów, która
      jak pisze na opakowaniu "umożliwia pełną kontrolę skretu tak aby uzyskać
      dowolny efekt od łagodnie falujących po lśniące, spiralne loki. Wzmacnia
      trwałość zwojów włosów, dodaje efektu naturalności trwałej ondulacji, a włosom
      kręconym podkresla siłę skrętu". Jest to fluid do kreconych włosów- firma COSMO
      ESSENCE- 45 zł w sklepach fryzjerskich. Ja jestem bardzo zadowolona, włosy mam
      troszeczku bardziej skręcone, bo moje włosy są takie lekko krecone- czasem
      bardziej czasem mniej- zalezy od dnia. Polecam , jezeli chcecie mozecie
      wypróbować.
    • Gość: Amy Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 21.06.04, 11:20
      up
      • Gość: sniegotka Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 21.06.04, 11:31
        Yubiri - tn Cosmo Essence ma konsystencje zelu (tzn. galaretki) czy cieklego
        kremu???
    • klg777 Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! 21.06.04, 12:42
      Hej ;)
      z fajnych podkreslających i nabłyszczających włoski rzeczy jest krem firmy Alfa
      Parf, seria Semi di Lino. To są kosmetyki z lnem i nie dośc że nie obciążają
      włosków, to robią je niesamowicie mnięciutkimi i błyszcącymi. Ja to kupuje na
      allegro, bo w salonach nie widziałam. Przez 3-4 dni mam superanckie loki, a
      potem włosy zaczynają mi się puszyć, niestety czegoś co by spowodowało że włosy
      dłuzej się puszyć nie będą nie znalazłam.
      Testowałam wczesniej też taki fluid do kręconych włosów Shwartzkopfa Osis Joico
      Curl, i na początku było świetnie, a w czasie drugiej tubki strasznie mi zaczęło
      plątać i wysuszać włosy, więc zrezygnowałam na rzecz Alfa Parf. Z tego też mam
      już drugą tubkę, ale jak na razie nie narzekam.
      Niestety ciągle nie mogę sobie dobrać szamponu :( Większość typu Elseve
      (szcegolnie te serie po zmianach) czy Timotej, Pantene, Garnier, Fructis
      niestety "uczujalą" mi skórę głowy. Dostaję jakiegoś małpiego swędzenia i nie
      pomaga nic póki nie umyję innym szamponem. Na razie mam mrs Potters do włosów
      farbowanych. A w ogóle od farbowania włosy mi się strasznie puszyć zaczłęły..
      staram się je farbować nei częściej niż co 3 miesiące, a tak to uzywam saszetek.
      Dobre pianki to już wszystkie wycofali :( Najlepsza dla mnie była welli taka
      złota z lakierem, ale potem zmienili nieco opakowanie, dodali nową formułę i
      pianka się stała doniczego.
      Wszelkie wody typu Loreal i Fructis do układania włosów to beznadzieja, plączą
      je i sklejają a loków jak nie było tak nie ma.
      Sama nie wiem co z tymi włoskami moimi robić, bo od roku puszą się. Kiedyś
      mogłam ich nie myć przez 2 tygodnie i miałam ciągle burzę loczków na głowie. A
      teraz kiszka.

klaudia

ps. a skąd wziąć ta naftę kosmetyczną? może taka kuracja nieco je mocniej
      nawilży i skręci :)
      • katija1 ALFA PARF 21.06.04, 13:05
        klg777 - czy mogłabyś prosze napisac coś o tym kremie>? to jest specjalny krem
        do kręciołków? Moze jakiś link?;)
        pozdrawiam
        k
        • Gość: yubiri Do sniegotka IP: *.lama.net.pl 22.06.04, 13:15
          ten cosmo essence jest to taki jakby zelowy fluid o kolorze białym, nie jest
          tłusty.
        • klg777 Re: ALFA PARF 23.06.04, 12:46
          to jest krem ktory i kręciołkuje i rozprostowuwyje włoski, w zależności jak
          układasz. ja rozcieram krem w rękach i wgniatam we włoski, nie należy go brać
          zbyt dużo.. ja to biorę 2 razy taką kulkę jak - obrazowo - poł rafaello i
          wgniatam i wgniatam ;) potem suszę na wolnym powietrzu lub dyfuzorem.
          link.. www.allegro.pl/show_item.php?item=24883536 - kupiłam od tej
          dziewczyny, całkiem miłęj i pomocnej zresztą, już nie raz zadawałąm jej
          najróżniste pytania odnośnie kosmetyków do włosów i zawsze przemiło i fachowo
          odpowiadała :) strona producenta to pewnie www.alfaparf.com - seria Semi Di Lino.

klaudia
    • Gość: beska Re: cos do stylizacji wlosow kreconych!!!!! IP: 212.244.27.* 22.06.04, 16:15
      Witam wszystkie zakrecone
      Tez wyprobowalam juz wszystko co mozliwe. Najbardziej bylam zadowolona z
      produktow goldwella. Jeden to wosk jest w takim plaskim szerokim sloiczku,
      nazywa sie chyba -shine wax extreme. A drugi to cos w rodzaju zelu, ale z
      woskiem-gelwax extreme. Opakowanie-granatowa buteleczka, a ten zel taki
      wyciskany
      Ja mam sprezynki, poza tym bardzo suche, wiec wszelkie woski swietnie mi sie
      sprawdzaja. A wlosy jednak susze suszarka, ale z dyfuzorem, fryzjer poradzil mi
      suszenie glowa w dol. Wtedy nie sa przyklepane, a skret i tak pozostaje.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka