modnainaczej 16.04.12, 11:03 możecie mi polecić jakiś dobry korektor pod oczy, najlepiej taki półpłynny nakładany pędzelkiem, we w miarę przystępnej cenie? używałam już korektorów w sztyfcie i nie jestem zadowolona, wałkują się okropnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlaka Re: korektor pod oczy 16.04.12, 12:26 używam korektora sephory. Dzięki lekkiej konsystencji szybko się wchłania i nie zbiera się w załamaniach skóry. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jarvis Re: korektor pod oczy 16.04.12, 13:24 Ja uzywam korektora Mac. Nakłada się go palcem, ale ma leciuteńką konsystencję i nie "roluje" się pod oczami. Dodam, że jestem po 30-tce, więc jeżeli jesteś młodsza, to tym bardziej będziesz zadowolona, bo skóra wokół oczu wybacza za młodu więcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
steffka Re: korektor pod oczy 16.04.12, 15:11 YSL, Touche Eclat. Nie zamienię go na żaden inny produkt! Polecam ze względu na konsystencję,rezultat,długość pozostawiania na skórze,efekt rozświetlenia,doskonałego krycia. Używam tego produktu od 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
schoenheit Re: korektor pod oczy 16.04.12, 20:08 Mogę Ci polecić korektor Max Factor - Mastertouch. Choć mam z tym problemy - znalazłam pasujący kolor, jest na pewno tańszy (koło 40 zł) niż polecany powyżej od YSL (choć nie wiem jak byłoby z porównaniem w innych płaszczyznach;) ). Trzyma się ładnie. I ma lepszy aplikator (po dłuższym używaniu) niż słynny korektor L'oreal (chociaż ten też jest fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
minariko Re: korektor pod oczy 17.04.12, 07:46 Jeśli nie masz oporów przed ebay to polecam: Skinfood Salmon Concealer (ok. 30zł z przesyłką rejestrowaną) lub Missha Under Eye brightener(ok. 22zł z przesyłką rejestrowaną ale możesz ją dorwać taniej w licytacji :)) . To drugie to co prawda rozjaśniacz pod oczy ale jako korektor spisuje się świetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
neka Re: korektor pod oczy 12.06.12, 14:20 być może korektor Ci się wałkuje, bo kladziesz zbyt ciężki krem pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś
femelo.com Re: korektor pod oczy 17.07.12, 10:45 Również korzystam z korektorów Sephory i jestem zadowolona;) Odpowiedz Link Zgłoś