100_kro_tka 18.04.12, 16:37 Czy któraś z Was już próbowała je nosić? Ja po powrocie do polski nie mogłam ich nigdzie znaleźć a na zachodzie jest na nie szał. Kupiłam wreszcie dziś w wild hair paradise Już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stylistka_femelo.com Re: Piórka we włosach 19.04.12, 09:21 temat ten pojawia się na blogu Femelo blog.femelo.com/featherlocks. W Polsce jeszcze stosunkowo rzadko widzi się dziewczyny z takim dodatkiem we włosach. Niemniej jednak jest to dość ciekawy sposób na urozmaicenie stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Piórka we włosach 20.04.12, 13:55 we wlosach nie, ale jest z tego co widze zalew kolczykow z piorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.koza Re: Piórka we włosach 20.04.12, 14:04 mnie się nie podoba, dziewczyny wyglądają w tym jak jakieś kury lub inne przepiórki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sommerrrzeit.33 Re: Piórka we włosach 20.04.12, 15:47 Ja bym w tym widziała moje kuzynki (13 i 14 lat). Odpowiedz Link Zgłoś