Dodaj do ulubionych

Zamiast solarium

21.06.04, 15:05
Słuchajcie od trzech lat biegam na solarium. Mam jasną cerę piegi i po
solarium wyglądam o niebo lepiej - bez jestem blado galaretowata. Nienawidze
swojej karnacji. Przymierzam się do dzieciaczka w przyszłym miesiącu więc i
tak musze zrezygnować :((
Poradźcie mi dobry samoopalacz bo ja próbowałam kilku i żaden nie dał mi tego
co solarium. Wręcz przeciwnie tylko smugi plamy i białe dłonie :(((((( bo po
samopalaczu trzeba ręce umyć. Macie na to jakiś sposób ?? Nie chcę tak
fatalnie wyglądać !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Zamiast solarium IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 16:52
      ja jestem zwolenniczką serii brązującej Sopot Ziaji - delikatniejsza niż
      samoopalacze, więc trudniej o plamy. a na dłonie mam swój sposób. po ich umyciu
      nakładam samoopalacz tylko na zewnętrzną część dłoni i rozsmarowuję pocierając
      o siebie właśnie ich zewnętrzymi częściami. żadnym plam nie mam.
      • Gość: reirei Re: Zamiast solarium IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 21.06.04, 17:18
        a masz może jeszcze jakis patent na stopy? bo tam też czasami robią mi się
        zacieki i plamy :( czy ten sposób z wymieszaniem kremu brązującego z balsamem
        jest dobry? zastanawiam się czy nie wyjdzie dużo jaśniejszy kolor niż na
        reszcie ciała
        • Gość: neja Re: Zamiast solarium IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.06.04, 18:06
          podciągam bo wierze że specjalistek od tematu jest tutaj więcej :)
        • justa_79 Re: Zamiast solarium 22.06.04, 13:27
          stóp nie smaruję tak samo, jak reszty, tylko lekko rozcieram na nie balsam z
          nóg, tak w dół. można też mieszać z balsamem - to kwestia proporcji, jak dodasz
          go tylko trochę, to nie będzie większych różnic.
    • stylistka Re: Zamiast solarium 22.06.04, 22:05
      Jest cos takiego najnowsza alternatywa zamiast solarium nie tylko opala ale nie
      niszczy skory wrecz ja pielegnuje bo zawiera extrakty z roslin i aloes.Poprostu
      opalenizna airbrush w najblizszym czasie chce sobie sprowadzic to cacko bo jak
      zobaczylam to na wlasnej skorze to odlot nowe bezpieczne opalanie bez solarium
      starcza na 10 dni.Dam wam znac jak kupie do salonu i wprowadzic nowa usluge do
      mojego przybytku paznokciowego:)wlasnie zbieram kase ostatnio na szkoleniu
      dalam sie pomalowac cala do tego mozna tym samym urzadzeniem zrobic tatuaz
      ozdobic wlosy oraz paznokcie.Pelen odlot.

Pozdrawiam
      Buziaczki
      Helenka

Pozdrawiam
      Helenka
      • Gość: tak, tak Re: Zamiast solarium IP: *.neonet.gliwice.pl 23.06.04, 09:16
        Droga Stylistko - zapomniałaś dodać, że jeden zabieg to koszt ok. 100 zł.
        Tak więc wychodzi co 10 dni - 3 razy w miesiącu = 300 zł miesięcznie
    • danik1 Sopot Ziaji!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.04, 11:54
      Dlonie po umyciu smaruje po stronie zewnetrznej jedna o druga a stopy tylko
      lekko rozprowadzam na gorna czesc zacierajac granice gdzies przy palcach i
      pietach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka