Dodaj do ulubionych

strawberrynet i podróbki

20.06.12, 11:34
Zachęcona wieloma pozytywnymi opiniami, zakupiłam kilka rzeczy na truskawce.
Trzy błyszczyki Estee Lauder okazały się PODRÓBKAMI.
Widać po opakowaniu, które jest z tandetnego złotego plastiku o zupełnie innym wyglądzie niż oryginalny, to zresztą nie byłby żaden problem, ale ich jakość jest mniej więcej taka, jak jakiegoś błyszczyku za 5 złotych z bazaru, nie ten kolor, żadna trwałość i jeszcze się skawalają na ustach- dramat!
podejrzewam też tusz do rzęs shiseido, bo myślę że oryginalny ładnie pachnie, a ten ma dziwny zapach. co do podkładu w pędzlu too faced, nie mam pojęcia, nie znam oryginału, ale jest dość kiepski w każdym razie.
Więc nie wiem skąd zatrzęsienie pozytywnych opinii odnośnie tego sklepu, ja na pewno już nigdy tam nie kupię.
w dodatku wcale mi nie zwrócili vat'u, mimo, że wszystko zrobiłam zgodnie z instrukcją na stronie, a potem machnęłam już ręką, bo mi się wszystkiego odechciało przez te błyszczyki (miały być prezentem na dzień matki)
Obserwuj wątek
    • frannka Re: strawberrynet i podróbki 21.06.12, 00:23
      hm ja też słyszłam pochlebne opinie o stronie, miałam z niej skorzystać, ale teraz głęboko się zastanowię
      • grupakobieca Re: strawberrynet i podróbki 21.06.12, 11:13
        no właśnie ciekawe skąd te opinie (marketing?)
        • anka-akna Re: strawberrynet i podróbki 21.06.12, 15:20
          Ja kupilam tam balsam do ciala elizabeth arden i jestem zadowolona. Do tego w srodku kortonu ktos napisla po polsku. Pozdrowienia od rodakow:-) bylo tez pare probek.

anuszka1979.blogspot.com/2012/06/oriflame-wonder-lask-mascara-calkiem-ok.html
    • jarka63 Re: strawberrynet i podróbki 21.06.12, 16:23
      Kupowałam tam kilkanaście razy (co prawda dawniej, kiedy ceny były inne) i zawsze byłam zadowolona.
    • ogame930 Re: strawberrynet i podróbki 26.08.13, 09:14
      Zanim przekonamy się, czy dostaliśmy podróbki możemy jeszcze paść ofiarą pobrania pieniędzy z karty, a następnie żądaniem przesyłania rachunków domowych z karty celem weryfikacji już skasowanych pieniędzy. To pachnie przestępstwem nie mówiąc o ochronie danych osobowych. Unikajcie tego sklepu!
      • kasha77 Re: strawberrynet i podróbki 26.08.13, 10:00
        kupuję na truskawie od ok.8-9 lat i nigdy nie miałam problemów,czasami opakowania wyglądają inaczej niz u nas bo są to wersje na rynek azjatycki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka