Dodaj do ulubionych

masc z witamina A

26.06.12, 14:15
czy smarowanie ta mascia twarzy nie zaszkodzi?

masc jest idealna dla moich stop, wlasciwie poza mascia (raz dziennie, na noc) nie uzywam juz niczego innego, a stopy mam gladziutkie i rozowe jak u malego dziecka :) ostatnio ratuje tez nia moje dlonie, z dnia na dzien wygladaja lepiej (bylam w roznych dziwnych miejscach i strasznie wysuszyla mi sie skora dloni). masc ma cudny cytrynowy zapach, lubie ja bardzo :)

i tak sobie pomyslalam... czy ta mascia moglabym potraktowac moja wrazliwa i sucha buzke? czy to mialoby jakis sens? a jesli tak, to jak dlugo moglaby trwac taka kuracja? poki co, uzywam serii Even Better z Clinique, fajne efekty, ale czuje, ze nawilzenie nie jest wystarczajace...
Obserwuj wątek
    • kluska-2 Re: masc z witamina A 26.06.12, 15:52
      mnie nie szkodzi, dosyć dobrze nawilża i natłuszcza. mam skórę tłusta w T i suchą poza - stosuje na partie suche wymieszaną z kremem nawilżającym 1:1. cytrynowy zapach ma maść w biało granatowej tubce. jest tez wercja w cieńszej tubce biało-zielonej i ta jest dla mnie lepsza, chociaz nie ma już tego zapachu :)
    • issey_miyake Re: masc z witamina A 28.06.12, 01:08
      konwalia55 napisała:

> czy smarowanie ta mascia twarzy nie zaszkodzi?

nie zaszkodzi, jeśli lubisz mocne treści to jak najbardziej. Może jedynie zapchać :).
      • konwalia55 Re: masc z witamina A 28.06.12, 14:09
        dziekuje :)

nie mam problemow z zapychaniem na szczescie, tak wiec sprobuje :) masc na innych partiach spisuje sie rewelacyjnie po prostu.
    • bell82 Re: masc z witamina A 28.06.12, 15:55
      spróbuj kupic w aptece krem ochronny z witamina A - tez w takiej tubce jak masc, tez kosztuje grosze a jest troszeczke lżejszy od samej maści a równie skuteczny..uratował moja przesuszona buzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka