Dodaj do ulubionych

a jednak! gładka buzia :)

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 21:41
Zawsze myłam twarz 3 razy dziennie żelami antybakteryjnymi, potem mydłami
(siarkowe, Protex), a ostatnio posłuchałam rady z forum i zaczęłam używać
żelu do higieny intymnej. I skóra na twarzy jest o wiele mielsza! Po prostu
gładsza, lepiej nawilżona. Suuuupeeer. <lol>
Obserwuj wątek
    • Gość: Ness Re: a jednak! gładka buzia :) IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 22:23
      Matyldo święta, 3 x dziennie mydłem Protex i ty masz jeszcze skórę na twarzy? :D
      Fajnie, że tak łatwo dostępny kosmetyk jak żel do h.i. pomaga... Wypróbuję swój
      żel konwaliowy Ziaji na zapryszczonym i nadwrażliwym dekolcie, zobaczymy, co z
      tego będzie. A ty jakiej marki żelu użyłaś?
      • Gość: dobra_duszyczka super kosmetyk IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 27.06.04, 23:37
        Radzę Wam, nie iem, czy nie za późno, bo wy już macie trądzik, żel z
        peelingiem do cery tłustej Garniera. Super!!!Tylko trzeba regularnie stosować,
        efekty widoczne po jakichś dwóch tygodniach.
        • Gość: Ness Re: super kosmetyk IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 23:42
          Ja nie mogę żelu z peelingiem na dekolt. Na twarzy to mogę nawet papierem
          ściernym, a dekolt wystarczy potrzeć mocniej gąbką i jest dramat i pryszcze jak
          maliny. :( Używam tylko peelingu enzymatycznego. Mam wrażenie, że peelingi
          "ziarenkowe" w przypadku pryszczatej skóry (wykwity) potrafią roznosić zakażenie
          na cały masowany obszar - nie wiem, na ile to psychoza i autosugestia, a na ile
          fakt.

Do twarzy za to chętnie używam żelu peelingującego Dax Cosmetics, bardzo
          przyjemny masaż się robi.
          • Gość: kragmel Re: super kosmetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 07:48
            Gość portalu: Ness napisał(a):

> maliny. :( Używam tylko peelingu enzymatycznego. Mam wrażenie, że peelingi
            > "ziarenkowe" w przypadku pryszczatej skóry (wykwity) potrafią roznosić
            zakażenie na cały masowany obszar - nie wiem, na ile to psychoza i
            autosugestia, a na ile
            > fakt.

fakt. :-)
            do mycia spróbuj mydeł dla dzieci, im mniej pachnące tym lepiej. tak mi pani
            dermatolog dawno temu polecała.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: a jednak! gładka buzia :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 09:10
        2 razy dziennie myłam jakimś preparatem antybakteryjnym, a w ciągu dnia czymś
        delikatnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka