Gość: zuza IP: *.acn.pl 01.07.04, 15:38 Może to głupie pytanie,ale jak bardzo włochate macie bikini? Bo mnie się wydaje ze ja jestem za bardzo włochata, włosy mi wyrastają tak na udach,że wystaja dużo poza majtki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris87 Re: włochate bikini 01.07.04, 21:39 hmm... uwarunkowania genetyczne, hormony.. polecam depilacje albo wizyte u endokrynologa.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kremowa Re: włochate bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:30 Ja mam tak samo jak Ty, niestety. Nie dość, że włosy są grube i czarne, to jeszcze wyrastają daleeeeeeko poza majtki:( Nie wiem już, co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: włochate bikini IP: *.torun.mm.pl 01.07.04, 22:36 O rany, jak ja mam dosyć tego faszyzmu depilacyjnego... Każdy włos na ciele to dzisiaj kryminał i wstyd gorszy niż popełnienie wszystkich grzechów ciężkich razem wziętych. A dajcie spokój, ludzie! Zuza, nie przejmuj się. Ja też mam włosy w "obszarze bikini" i poniżej. Żadnych specjalnych zaburzeń hormonalnych u siebie nie zauważam, w życiu mi to nigdy nie zaszkodziło, ani też w karierze, facetom jakoś nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Czasem depiluję, jak mi się chce (i jak idę na basen), a czasem nie. Taka uroda, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: włochate bikini IP: 195.117.164.* 02.07.04, 13:05 ufffff jakieś normalne podejście do życia :-) przez ten horror z depilowaniem świra można dostać.... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka3002 Re: włochate bikini 02.07.04, 14:40 Będąc na wczasach na Węgrzech widziałem co druga kobietę z włochatym bikini, bardzo wyciętym stroju kąpielowym, u nich to normalka jeszcze komuna.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dordulka bez logow Re: włochate bikini IP: *.zamosc.mm.pl 02.07.04, 18:37 Hehehehe. Moze to nowy trend - bikini włochate. Ja mam w kwiatki, choc szukam w takie delikatne paseczki. A wy macie włochate? Jak toto sie nosi? Jak prezentuje ?? Nie pogrubia ;-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: włochate bikini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:48 dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: włochate bikini 02.07.04, 21:04 Też myślałam że chodzi o włochaty materiał:)No jak ktoś jest wyjątkowo szczupły to może i dobrze mu we włochatym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: włochate bikini IP: *.torun.mm.pl 02.07.04, 21:35 Trzeba by to podsunąć jakiejś ewie minge ... :) Przynajmniej osobiste włosy posiadaczki nie rzucałyby sie tak bardzo w oczy, a może nawet, kto wie, stanowiłyby stylowy dodatek. Pozdrawiam wszystkie anty-depilantki i proponuję założyć ogólnoświatową ligę na rzecz walki z terrorem depilacyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kremowa Re: włochate bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:18 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awea Re: włochate bikini IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.04, 01:20 nie no wlochata nie jestem..woskowanie u kosmetyczki ..wazne tak samo jak pielegnacja paznokci czy fryzjer mitglied.lycos.de/ania0409/ Odpowiedz Link Zgłoś