Dodaj do ulubionych

Olejek rycynowy

12.09.12, 15:46
Witajcie, czy stosuje olejek rycynowy? Czy te wszystkie właściwości olejku rycynowego, które można znaleźć na różnych stronach są prawdziwe?
Widziałam taki olejek za 3zł więc w najbliższym czasie pewnie go sobie zakupie.
Obserwuj wątek
    • forumowaa Re: Olejek rycynowy 12.09.12, 21:47
      Olejek rycynowy w moim przypadku zdzialal cuda!!! Kupilam go sobie w celu smarowania brwi ktore w skutek nadmiernego wyrywania zrobily sie za cienkie i za krotkie... Od miesiecy nie rosly mi wloski w tych miejscach i myslalam ze tak juz zostanie... Mialam w planach nawet makijaz permanentny.
      Az tu nagle, przypadkowo (olejek kupilam na wakacjach - w zupelnie innym celu - zaparcia :-)), zaczelam smarowac nim te nieszczesne brwi. No i po niedlugim czasie wloski zaczely odrastac! Nie wiem jak to mozliwe ale tak wlasnie sie stalo!
      Polecam zatem ten olejek wszystkim!
      • znana.jako.ggigus hehe aale uwazaj z brwiami 13.09.12, 15:12
        i nie smaruj poyzej, ani ponizej. Ja juz wyrywalam tak naprogramoe brwi, ale to rzeczywiscie rewelacja. Dobry jest tez olejek na rzesy, chociaz to trwa dluzej, ale ja - prosze bardzo ma na dolnej krawedzi oka rzesy. A kiedys mialam jakis pare krotkich wloskow.
      • 0domisie Re: Olejek rycynowy 29.09.12, 13:05
        Jest świetny i to prawda co o nim piszą ...
    • klaviatoorka Re: Olejek rycynowy 13.09.12, 13:48
      rozgrzej go np wstawiając do miseczki z gorąca wodą i wmasuj w zwilżone ciepłą wodą włosy, załóż plast. czepek i ręcznik, wytrzymaj ile możesz
      tylko że potem ciężko to zmyc z głowy, ale efekty sa rewelacyjne- sprawdziłam na sobie i na mojej mamie
    • natkajezewska Re: Olejek rycynowy 15.09.12, 14:41
      Ja słyszałam o zastosowaniu go jako odżywka do rzęs :)
    • jestem_aneta Re: Olejek rycynowy 07.06.19, 12:30
      Działanie olejku rycynowego to prawda. Jak masz okazję to wypróbuj. Może tobie też się sprawdzi.
    • girlnextdoor19 Re: Olejek rycynowy 21.07.19, 16:33
      U mnie idealnie się sprawdza na rzęsach <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka