Gość: Obiektywna IP: *.futuro.pl 05.07.04, 22:17 Mam pytanie do Was, co sądzicie o facecie który goli nogi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Golenie nóg IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 11:12 ...że jest pływakiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Golenie nóg IP: 83.136.224.* 06.07.04, 11:22 ja bym powiedziala, ze albo pedalem, albo skretynialym gogusiem, z truskawkowa pomadka na ustach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Golenie nóg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:11 Podobają mi się tylko owłosieni. Zgolone nogi - ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Golenie nóg IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 12:39 znalam takiego jednego, myslal ze jest kolarzem haha no ale nim nie byl... cos mial nie rowno pod sufitem. a moze ten twoj strip tease robi? ci od rozbieranki sie gola chyba wszedzie. no i jeszcze kulturysci zeby miesnie bylo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Golenie nóg IP: 157.25.152.* 06.07.04, 12:44 Zakskakujące u faceta (poleciłabym mu tu na forum maszynkę Intuition ;-)), ale jeśli ma owłosienie typu "czarna małpa" to go rozumiem. Mi się maksymalnie owłosieni nie podobają, zobaczcie, jak świetnie wygląda Pitt i inni aktorzy w "Troi:" wydepilowani. Ja lubię gładziutkich. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś